Így teljes a kép

2013. július 30. 09:13

Mosolyogva és kézenfogva távozunk a Teszkóból és itthon megnézünk egy Filmet. Utána egy Szerelmi együttlétre kerül sor, majd nyugovóra térek.

2013. július 30. 09:13
Nagy Alekosz
Facebook

Egy egy ilyen Thermálozás után rendszeresen bemegyünk az általam oly nagyon Szeretett Érdi Teszkóba, ahol is a kézi kosárkát tologatva bele csempészek ezt azt a Betty számára. Először egy Bombát, mert arra fölfigyel és elkezd gondolkodni.

Utána egy Csipszet mert tudom, hogy akkor elképzeli azt, hogy milyen jó is lesz neki az esti Film alatt ropogtatni és erre már el is mosolyodik. Majd végül egy Tejszeletet, ami láttán aztán már majdnem tuti is a kibékülés. De csak majdnem, mert a vásárlás végén természetesen nem feledkezem meg a Fő Fő Kedvencéről, a Túrórudiról. Ezek után mosolyogva és kézenfogva távozunk a Teszkóból és itthon megnézünk egy Filmet. Utána egy Szerelmi együttlétre kerül sor, majd nyugovóra térek. Nagyjából így teljes a kép.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. július 30. 16:06
A cöleb randakosz tesz ko ko kot???
pierre bayle
2013. július 30. 11:17
Ez az Alekosz egy (ein) igazi Konzervatív, nem? Azok szokták a Számukra Fontos Dolgokat mindig Nagybetűvel írni, például a Hitet és a Magyarságot. Na jó, Alekosz megállt a Turó Rudinál meg a Filmnél (not to mention a Szerelemi Együttlét), de azért mégis...
heep
2013. július 30. 11:14
Bomba, csipsz, tejszelet, túró rudi (így, két szóban kell írni kedves alekosz) egyetlen dugásért? Nem fizeted túl azt a csajt te alekosz? Még ha ezért téged is kell elviselnie.
tatka46
2013. július 30. 10:45
Mandiner szerkesztője, kérdezem ennyire lemennek?Azért ez a színvonalat rontja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!