Velvet vs. kuruc.info

2013. június 22. 18:47

Meggyőződésem, hogy az alábbi két logó közti hasonlóság csak a véletlen műve lehet. Az egyik a minket körülvevő világ értékeit hordozza, míg a másik tagadja mindazokat.

2013. június 22. 18:47
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Meggyőződésem, hogy az alábbi két logó közti hasonlóság csak a véletlen műve lehet. A két brand semmilyen tekintetben nem mosható össze, hiszen az egyik a minket körülvevő világ értékeit hordozza, míg a másik tagadja mindazokat. Az egyik pontos és korrekt tájékoztatásra törekszik, a másik a maga korlátolt véleményét és erkölcsi csököttségét teszi referenciává. Míg egyik a valóságra nyitja szemünket, addig a másik elfüggönyzi; az egyik tartalmas és olvasmányos, a másik zavaros és érdektelen. Nyomatékosan javaslom, hogy a mértékadó portál haladéktalanul változtasson a logóján, mielőtt még egyszer és mindenkorra asszociatív viszonyba kerül a vele egy lapon sem említhető szennyes orgánummal!

Forrás: Puzsér Róbert Facebook
Forrás: Puzsér Róbert Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommy
2015. február 10. 17:29
qva jó:)
3M..
2013. július 24. 13:45
Mennyi minden agyon lenne hallgatva, ha nem lenne e hiánypótló hírportál. Fáj is az igazság de keményen! Miniszteri szinten dolgoznak az igazság ellehetlenítése ellen. De az igazság, mindig utat tör magának! Szebb Jövőt!
USsange
2013. július 17. 20:46
Látom még hiszel a mesékben, hogy a kurucinfó tehetséges emberei miatt nem tudják a rócsildok elhallgattatni ezt a zsidók orra alá borsot törő hős alakulatot. :))) Egy icipicit gondolkozzál már el ezen.
kamasuka
2013. július 15. 19:31
Epic :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!