A cseh lecsó fele

2013. június 17. 18:34

A milliárdos keresztapák jelentős része szabadlábon, már mentik is a menthetőt, vagyon átíratása, elásása a kertben, ha ugyan eddig nem tették meg.

2013. június 17. 18:34
Lovász Attila
Új Szó

„Belecsaptak a cseh rendőrök a lecsóba, de sajnos, csak az egyik kondérba. Aki nagyon örül annak, hogy a közélet tisztasága felé hajt az egész, nyugodjon meg, minden jel arra mutat, csak az egyik oldalt pucolják. Hangsúlyozzuk, megérdemelten. Mert loptak a fiúk éjjel, meg nappal, meg ha lehet, még máskor is. Ha elegendő bizonyíték lesz, irány a hűvös, megérdemelten, de az eddig felhozott korrupciógyanú egy joghallgatónak is nevetséges: politikai alku tárgyaként kapott állami cégvezetői posztok.

Jaj de örülne a köznép, ha ez végre bűncselekmény lenne – jegyzeteim nélkül felsorolnék száz nevet, akiért már mehetnének is. Fölöslegesek is a jegyzetek, elég elővenni a parlamenti és kormányzati névsorokat. A politikai alku (még) nem bűncselekmény, erősebb érvek, nagyobb kaliberek kellenének. A milliárdos keresztapák jelentős része szabadlábon, már mentik is a menthetőt, vagyon átíratása, elásása a kertben, ha ugyan eddig nem tették meg, hisz az is bolond, aki a lopott aranyat cseh bank széfjében tartotta eddig.

A köznép meg várja a folytatást. Borítékoljuk: nem lesz. Ha lenne, a szocdemek nem az alkotmányos többségre utaznának, hanem a rabszállító Antonokban ülnének ők is, ODS-es társaikkal együtt, de ezt valóban nem éljük meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2013. június 17. 23:56
A szerzőnek igaza van. Nevetségesek a vádak. Zeman szocialista. Annyit azért hozzátennék, hogy inkább a keresztapák kezét látom az esetben, mint az ellenzéki szocialistákét.
magnamater
2013. június 17. 19:00
Belecsapni a lecsóba - leforrázza magát az ember.
Nosam
2013. június 17. 18:51
"de az eddig felhozott korrupciógyanú egy joghallgatónak is nevetséges: politikai alku tárgyaként kapott állami cégvezetői posztok." Érdekes módon a cseh államfőt meggyőzte a rendőrség vádja, de ez a kiváló "magyar jogtudor" a Lovász Attika itt az új szón kételkedik, mert hát annyi erkölcsi érzéke van, mint egy szabolcsi romának. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!