Szorul a hurok

2013. május 29. 10:17

Az úszónő azt mondta nekem, nem szeretné, hogy a Szepesi-féle szexbotrányhoz köze lenne, de amit az uszodában kislányokat molesztáló személyről Nikolett állít, nos, az igaz!

2013. május 29. 10:17
Vujity Tvrtko
Facebook

„Forrnak az indulatok Szepesi Nikolett, »Én, a szexmániás« című botránykönyve kapcsán. Írtam már korábban is, most is leszögezem: engem egyáltalán nem érdekel, hogy kivel, mikor, hogyan szexelt az egykori sportolónő.
Hanem, ahogy már korábban megjósoltam, van az ügynek egy büntetőjogi oldala is. Nevezetesen, ki volt az az alacsony, köpcös stábtag, aki csókolgatta, simogatta, szexuálisan zaklatta a kislányt, kislányokat?
Gyárfás Tamás szövetségi elnök bejelentette, hogy vizsgálatot indít.
Hetek óta tudok a kislányok zaklatásáról szóló vádról. Beazonosítottam a megvádolt illetőt. Többekkel, így más -Szepesi Nikolettnél jóval ismertebb és eredményesebb -úszóval is felvettem a kapcsolatot. Háttérbeszélgetésünk során az úszónő azt mondta nekem, nem szeretné, hogy a Szepesi féle szexbotrányhoz köze lenne, de amit az uszodában kislányokat molesztáló személyről Nikolett állít, nos, AZ IGAZ!
Szorul a hurok, szerintem... Szoruljon is!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2013. június 08. 17:07
" Nevezetesen, ki volt az az alacsony, köpcös stábtag, aki csókolgatta, simogatta, szexuálisan zaklatta a kislányt, kislányokat? " tessék, írjátok meg bátran: gyurcsány volt és bajnai.
Senior
2013. június 08. 17:07
"Hanem, ahogy már korábban megjósoltam, van az ügynek egy büntetőjogi oldala is." A csajszi állítása szerint a molesztálás úgy 12-13éves korában történt, most 25, tehát rég elévült. Amennyiben Sz.N. a vádjait nem tudja bizonyítani, és a "stábtag" visszatámad, az akár nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás is lehet. Egyébirán nem történt semmi extra, volt egy úszólány, aki sportolóként túl sokra nem vitte, most így akar nyomot hagyni maga után. Nyilatkozott a TV-ben, hát nem az esze miatt szexeltek vele az tuti. Már nem is olyan nagy bombázó, arcra, hasra kerekedik. Rajtam nem gazdagszik, én ilyen szarságra nem költök.
vigyor
2013. június 07. 12:02
"Ne feledjük: egy ilyen alaptalan vádra rámehet egy élet! " De, miből gondolod, hogy alaptalan a vád?
gelcselszi
2013. június 07. 12:00
Trutymóban nem az a legzavaróbb, hogy gátlástalan, cinikus, a kollégák sztorijait ellopó médiagenya, hanem az, hogy megpróbálja jó embernek feltüntetni magát. Holott csak egy exhibicionista, önző alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!