A jobboldal fél az európai baloldaltól

2013. április 29. 07:17

Félnek tőlünk, mert tudják, hogy mi komolyan beszélünk. Mi tényleg a szegényeknek akarjuk adni azt, amit elveszünk a gazdagoktól.

2013. április 29. 07:17
Vajnai Attila
Facebook

„A jobboldal fél az Európai Baloldaltól. Félnek tőlünk, mert tudják, hogy mi komolyan beszélünk. Mi tényleg a szegényeknek akarjuk adni azt, amit elveszünk a gazdagoktól. Számunkra nem kampányszöveg az igazságos adórendszer, a Szociális Európa programja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. április 29. 15:20
A félelem nem tévesztendő össze az undorral.
hátakkor
2013. április 29. 14:58
Az európai baloldal elég beteg, nem lelé helyét..
kjkj945
2013. április 29. 14:08
http://www.youtube.com/watch?v=fZDzeu2JY3E http://www.youtube.com/watch?v=_WjdfVrT8bU
imres
2013. április 29. 12:45
Vajnai elvtárs! Először arra lennék kíváncsi, milyen az az igazságos adórendszer? Kinek igazságos és kinek nem? Ha bárkinek nem igazságos, akkor mitől igazságos? De tekintsünk el ilyen apróságoktól és beszéljünk arról, hogy jogos-e elvenni a gazdagoktól és odaadni a szegényeknek? Ki számít gazdagnak? Mennyiben más ez a politika a sötét komcsi ideológiától, Apró elvtárshoz hasonló elvtársak zabrálásától? Ezt akarjuk? Újra gyilkolni a vagyon szétosztásáért? Vajnai elvtárs! Te egy faék gondolkodású, ócska kommunista vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!