A véleményemet nem lehet megvásárolni

2013. április 17. 18:21

A tököm tele van „a haverod haverja a haverom” belterjes szisztémájával, az állandó jópofizással és keresztbepromózással.

2013. április 17. 18:21
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Amint az Kovács Kristóf producer alábbi leveléből kiderül, valóban elfogadtam a felkérését, hogy egy alkalommal szerepeljek a Showder Klubban. Ebből az apropóból megnéztem a most indult évad első adását, csak hogy képet kapjak, hol tart jelenleg a széria. Az élmény röviden szólva lesújtó volt, úgyhogy igen erős késztetést éreztem arra, hogy megírjam a tegnapi – elég nagy port kavart – kritikámat. Kovács Kristóf értetlenségére csak annyit mondhatok: az időmet és a munkaerőmet meg lehet vásárolni, a véleményemet nem. Nem arra kötöttem vele szerződést, hogy a jövőben a műsorának a bioreklámja leszek, hanem arra, hogy egy ízben szerepet vállalok benne.

Némi paranoiára utal az írásomat hátbadöfés kisérleteként értelmezni, de nem csodálkozom, hiszen elég alkalmam volt megfigyelni, hogy itthon a kritika intézményének mennyire nincs semmi hagyománya. Egyébként pedig a tököm tele van „a haverod haverja a haverom” belterjes szisztémájával, az állandó jópofizással és keresztbepromózással, meg azzal, hogy a hazai média minden szereplője úgy viselkedik a nyilvánosság előtt, mintha egy nagy, boldog család tagja lenne. Uram-bátyám, sógorom és komám, én ezek közt a fogalmak közt nem vagyok hajlandó létezni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2016. április 13. 21:51
Robikám, a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé. A tiéd sem kivétel.
Bábeli békák
2013. április 22. 22:09
Ez a varangy pont úgy néz ki, mint aki meg van félemlitve.
Bábeli békák
2013. április 22. 22:09
Diplomácia, etikett, viselkedés, nem ördögtől való dolgok. Hruscsov még a cipőjével verte az asztalt, Wolfowitz likas zokniban tett látogatást egy mecsetben, de hidd el, ettől még nem ment a világ elébb.
leech
2013. április 21. 17:09
Te is valakinek a valakije vagy nyomulós , különben sehol sem szerepelnél . Azt hiszed , hogy te letettél valamit az asztalra ? Dolgoztál már életedbe ? Kibasználak egy lakatlan szigetre , ott bizonyíts . Parazitának lenni könnyű , csak pofázni kell és élősködni . Ehhez nagyon értetek .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!