Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A nap, amikor nem szakadt rá az ég a Fideszre

2013. március 09. 10:47

Az már eleve nagyon necces, amikor Fidesz-politikus jogállamiságra hivatkozik, és száját konkrétan a "jogellenes", az "érdemi párbeszéd", sőt a "vita" kifejezés is elhagyja.

2013. március 09. 10:47
Nyüzsi
hvg.hu

„Gyulyás Gergely az ATV stúdiójában érdemi párbeszédet sürgetett, majd közölte: annak amúgy sem lett volna esélye.

Az már eleve nagyon necces, amikor Fidesz-politikus jogállamiságra hivatkozik, és száját konkrétan a »jogellenes«,  az »érdemi párbeszéd«, sőt a »vita« kifejezés is elhagyja, de hogy ezt még azzal tetézze, hogy kijelentse, »Magyarországon parlamentáris demokrácia van«, az azért ha nem is mindennek, de sok mindennek a teteje. Vagy legalja, most hirtelen nem tudunk dönteni.

Az ATV sokat látott stúdiójában azonban éppen ez történt. Gulyás Gergely frakcióvezető-helyettes »arra szólította fel a többi pártot, hogy ők is ítéljék el a jogellenes székházfoglalást«, az ugyanis szerinte »lehetetlenné teszi az érdemi párbeszédet és vitát.« Jogellenes, mondta a jogot végzett politikus arról a polgári engedetlenségi megmozdulásról, amely az ellen tiltakozott, hogy Gulyás úr pártja alkotmánymódosításokkal iktassa ki az Ab döntési jogait olyan kérdésekben, amelyeket az Ab elkaszált. Érdemi párbeszéd és vita – mondta a kordonbontó párt embere, mintha az elmúlt három évben akár egyszer is érdemben konzultáltak volna bármely szakmával az őket érintő döntésekről (és most ezzel nem a konzultatív-korporációs demokráciamodellt védjük).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 10. 13:07
Bajnai Induló No liba no máj csak bajnais birka van már. No kacsa no máj. A Fidesz pártház buzi gyerek téged vár! No liba no máj csak MSZP-és Birka van már. No kacsa no máj A Fidesz pártház tápszeres téged vár! Hümm!
mary
2013. március 10. 11:04
Dögölj meg te barom !
hexenhammer
2013. március 10. 08:51
Jogsértés? Miféle jogsértés? Egy pimf birtokháborításról beszélsz, bazmeg, amikor az alkotmányt veszik ki az ország lába alól, te kiérdemesült nernyik! Kíváncsi lennék, midet adnád oda, hogy a csuti törpe uralkodhasson még egy darabig! Azt tudom, hogy a lelkedet már odaadtad.Tudom, hogy habozás nélkül lépnél ki vele az Unióból, a NATO-ból, felmondanád a Helsinki záróokmányt, és egyéb szerződéseket. És ha ez kevés lesz? Adod-e a gyerekeid életét az oligarchák és a sósavas bácsikák védőszentjéért?
pikkpakk
2013. március 10. 08:02
jujuj..hova jutott a szegény fidesz.... a bajnai gárda ? egységei lerohanták a központjukat.... végetek lesz mint a botnak kedves fidesz....:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!