Robot-Mesterházy üdvözli a nőket

2013. március 08. 17:23

Úgy látszik viszont, hogy tavaly olyan szép szavakkal kedveskedtek, hogy idén szükségtelennek tartották, hogy újakat találjanak ki, ezért Mesterházy Attila nevében gyakorlatilag ugyanazt a közleményt adták ki, mint tavaly.

2013. március 08. 17:23
Esterházy Attila
Képviselő Funky

A Magyar Szocialista Párt több évtizedes hagyományai közé nemcsak a május 1. ápolása számít, hanem a nemzetközi nőnap is. A szocialisták ilyenkor virággal és szép szavakkal köszöntik a nőket. Úgy látszik viszont, hogy tavaly olyan szép szavakkal kedveskedtek, hogy idén szükségtelennek tartották, hogy újakat találjanak ki, ezért Mesterházy Attila nevében gyakorlatilag ugyanazt a közleményt adták ki, mint tavaly.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2013. március 09. 08:01
igazáből egy nőnek nincs is szüksége egy ilyen mesterházy-féle köszöntőre.
Kal
2013. március 08. 22:54
Igazán nem akarom elrontani a jó hangulatot, de azt hiszem az idei nőnapra több szempontból árnyék vetült. Fél éve még kétséges volt, hogy lehet-e Magyarországon egyértelmű jogi védelme a családon belüli erőszaknak kitett embereknek. Legutóbb pedig az ENSZ-ben drült ki, hogy vannak olyan országok (köztük a Vatikán!), amelyek nem akarnak védelmet biztosítani a nőknek. Részletesebben ld.: http://kaleidoscope.blog.hu/2013/03/08/nonap_970
cutcopy
2013. március 08. 21:50
Holnap meg Pontához előveheti Medgyessy Nastase üdvözlő beszédét..
huttinger
2013. március 08. 21:32
"""Robot-Mesterházy üdvözli a nőket""" Még szerencse, hogy engem mindig személyesen kért meg Orbán Viktor telefonon, hogy szavazzak a fideszre.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!