Nőnap? Hm.. Miért is?

2013. március 08. 10:39

A nők elhitetik velünk, hogy ők az áldozatok, mert játszunk az érzéseikkel. Balgaság.

2013. március 08. 10:39
Nagy Alekosz
Facebook

„Had áruljak el valamit a nőkről! A nők elhitetik velünk, hogy ők az áldozatok, mert játszunk az érzéseikkel. Balgaság. Azt mondják Romantikára vágynak! Igaz Szerelemre vágynak! Ám végül egy listával állnak elő. Vajon tökéletes? Elég jóképű? Sebész orvos? Ha meg is felelsz, ne álltasd magad, mert biztosan nem önzetlenül lesz a tiéd. Csak is egy jól átgondolt csereüzlet reményében fog lefeküdni veled. Pénz jellem helyett, külcsín belbecs helyett, felszín az elvek helyett. A legromantikusabb gesztus sem ér semmit a Bűvös listával szemben, ami tartalmazza a tökéletes férfi ismérveit.

Nos kérem Tisztelettel! Ez a Csúf Igazság. Ha a csaj két pasi közt örlődik, mindig a jobb partit fogja választani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wandakutya
2013. március 09. 00:12
Azért ez nem rossz. :)))) Ül a féreg öltönyben (a márkáját nem láttam, rossz a szemem) egy bőrkanapén, aminek az ára alighanem meghaladja hat havi jövedelmemet, de magyarul nem tud szegény, tíz sorban harminc helyesírási és nyelvhelyességi hiba - biztos bölcsész lesz belőle. HAHA! :)))) Arra már szót sem érdemes vesztgetni, amit mond. Elemezze a Freud Zsiga! :)
Akitlosz
2013. március 08. 14:00
Szerelemről hallottál-e?
Thomas Müller
2013. március 08. 12:42
Ritkán értek egyet Alekosszal, de van valami abban, amit mond. Viszont a külcsín meg hasonlók sem igazán számítanak a nőknek, leegyszerűsíthetjük a dolgot a pénzre, biztonságra. Ha az egyik pasi kicsit jobb, de a másik gazdagabb vagy már megvan, jó eséllyel utóbbit választják.
libatolvaj
2013. március 08. 12:16
Ki ez az "Alekosz"? Ismerni kéne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!