Újfent lódít az „Index” nevezetű czionista-electromos hírperiodica

2013. február 27. 11:57

A judeánus villany-magazin zsournaliszta-karthotekje ugyanis úgy rikkant: a redactor directórium tisztjét továbbra is ama „Mészáros Zsófi” nevezetű oktalan-beczézett fehérnép látja el.

2013. február 27. 11:57
Nyárspolgár Úr
Spiessbürger

„Újfent lódít az »Index« nevezetű czionista-electromos hírperiodica, mely informáczió önmagában ugyan smafu, ám mégis megér egy misét az okok miatt! Fent nevezett judeánus villany-magazin zsournaliszta-karthotekje ugyanis úgy rikkant: a redactor directórium tisztjét továbbra is ama »Mészáros Zsófi« nevezetű oktalan-beczézett fehérnép látja el, ki nevéből adódóan és nyilvánvalóan holmi bakfis. Mármost ez fillentés, hisz nemrégiben tételezett abdikácziót, ami ily’ judeánus  czéczóban nem souvenir, ámbátor érthetetlen, hogy e taktikus népek miként lőhettek oly nagy bakot, hogy fehércselédet tétetnek meg, mint író-czég-directort?! Mondanom sem kell, eb ura fakó, s a malőr is kiteljesedett, melyből kiviláglik, hogy asszonynak spárheltnél a helye!”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blumen
2013. március 03. 07:36
Szomorú,dohos szellemiség a nők lenézése!Függetlenül,hogy a fenti hölgy milyen ideológiát követ!Mond ezt a sajátodnak,már ha van,és nem Jóska-Pistának hivják!
johnnymoore
2013. március 01. 13:42
Micsoda? De hisz' Nyárspolgár uraság a legnagyobb arcz széles e golyóbison. Kéretik abbafejezni a szóval való traktálását. :)
narmer
2013. március 01. 00:02
Nem,, Ádi csak beszél róla, de nem ír ilyen veszett ódon módon.A macska az jó, a többi nem.Utoljára egy faximile könyvben olvastam cziczákról.Mondhatom bosszantó!
Kristóf
2013. február 28. 23:03
Nyugi nem ő az,csak valami rajongója. Nem tudom,minek ez a mellébeszélés meg halandzsa. Ahelyett,hogy egyszerűen leírná:Mészáros Zsófi meg akarlak dugni.Oszt jó napot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!