Elfogultan és nem a tények alapján minősít a Moody’s

2013. február 09. 11:53

A magyar kormány nem érti, hogy a Moody's Investors miért nem veszi figyelembe mindazon eredményeket, amelyeket az elmúlt időszakban a magyar emberek elértek.

2013. február 09. 11:53
Nemzetgazdasági Minisztérium
Kormany.hu

A magyar kormány nem érti, hogy a Moody's Investors miért nem veszi figyelembe mindazon eredményeket, amelyeket az elmúlt időszakban a magyar emberek elértek. 

Mindenki számára egyértelmű, hogy Magyarország az elmúlt 2 évben a csőd széléről, egy stabil, kiegyensúlyozott országgá küzdötte fel magát, melynek mutatói javultak az előző minősítéshez képest: a költségvetési hiány tartósan 3% alatt marad, az államadósság csökken, az ország ún. külső finanszírozási képessége a régióban a legmagasabb, tartósan és biztonsággal tudjuk magunkat finanszírozni a piacról. A folyó fizetési mérleg jelentős többletet mutat, a foglalkoztatás pedig 2010-től folyamatosan bővül. Befektetőink egyre inkább a saját elemzéseikre és meglátásaikra hagyatkoznak, és hisznek, bíznak Magyarországban. Ezt mutatják a sikeres állampapír aukciók és a csökkenő országkockázat is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2013. február 09. 23:47
Nemhiába perli az amerikai kormány is a Standard & Poor´s hitelminösítöt. De az megint magáért beszél, hogy mennyi a dislike. Akik a pirosat nyomták, azok valamennyien az ország ellen vannak. Ennyire hülyék vagy aljasok hogy lehetnek emberek?
Wazze
2013. február 09. 22:53
Jó reggelt fidesz buzik! Ezért kell szopni a zsidók faszát! Csak úgy mondom, azoknak a férgeknek, ti mindig egy büdös goy banda maradtok (kivéve persze a köztetek lévö kiválasztottakat!), tehát hiába tisztogatjátok nyelvvel a blankolt pöcsöket és lottyadt seggeket! Persze, akkor is tisztogatni fogtok, persze nyelvvel, ahogy illik, mivel nem nyughattok, míg nem szaros a szátok!
=nessuno=
2013. február 09. 20:39
Nem is értitek. Hát ez a baj.
tarackos
2013. február 09. 17:42
"Elfogultan és nem a tények alapján minősít a Moody’s" Jaja, biztos úgy vannak vele mint a magyarok 80%-a akik szerint rossz irányba mennek a dolgok. Ők vajon mit szednek, hogy nem látják a sikereket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!