Blog.2013

2013. január 02. 18:58

Azt hiszem, 2013-ban a Facebook mellett más közösségi média eszköz is fontossá válhat, talán éppen ez lesz az.

2013. január 02. 18:58
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Változik a piac, változik a környezet. Miközben decemberben még azért keseregtem, mert vége lett az MSN.Mainapnak, addig most azzal az új hírrel jöhetek, hogy elindult a magyar Gawker. Egy olyan tartalomszolgáltatás, ahol nincs bevétel kényszer. Egy olyan blogszolgáltatás, amely tényleg modern és érdekes a többségnek - és persze sok újdonságot nem mutat azoknak, akik az interneten élnek. Azért arra kiváncsi leszek, fog-e tömegeket megmozgatni, lesz-e sok olvasó, lesz-e valódi ereje, vagy csak olyan kis színes folt marad, mint amilyen színes folt a Tumblr vagy a Twitter idehaza.

Meglátjuk. Azt hiszem, 2013-ban a Facebook mellett más közösségi média eszköz is fontossá válhat, talán éppen ez lesz az. Mondom, figyelni kell a piacot, és reagálni a változásokra.

Úgyhogy ismét egy év, amit rabigában kezdek. Önként vállalt rabszolgaként.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!