Nincs politikai nyomás

2013. január 22. 07:26

Aki hadiállapotot vizionál, annak üzenem: reményeim szerint rádió- és tévéműsorokat is gyártok majd a közszolgálat számára. Interjú.

2013. január 22. 07:26
Belénessy Csaba
168 Óra

– Az a csoda, hogy az MTVA vezére, Böröcz István önnél jóval szerényebb médiás tapasztalattal és látszólag karcsúbb háttérrel mindent megszerzett öntől.

– A kettőnk feladata teljesen más. Én egy műsorszolgáltatót vezettem, Böröcz István pedig egy kiszolgáló szervezetet épít.

– Az évi hetvenhétmilliárd forintból gazdálkodó MTVA-t nem nevezném sima kiszolgáló szervezetnek.

– Nem is az. Óriási gazdálkodó, gyártó és kiszolgáló szervezet, amelynek összerakása hatalmas feladat. Egyébként minden, az MTI és az MTVA közötti szakmai vita – tehát, hangsúlyozom: nem Böröcz István és Belénessy Csaba személyes vitája – a tavaly júniusi megállapodással lezárult.

– Pozícióharc volt az, nem szakmai.


– Január elsejétől az MTVA tanácsadója lettem. Aki hadiállapotot vizionál, annak üzenem: reményeim szerint rádió- és tévéműsorokat is gyártok majd a közszolgálat számára. A magyar történelemről és identitásról szóló Nemzeti nagyvizit című műsort már most felelős szerkesztőként felügyelem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioligarcha
2013. január 24. 17:58
Oszt' nem nyugdíjas ez a bácsi ? Neki lehet nyugdíj mellett külsőzni ?
liberálzöld.
2013. január 24. 17:56
Nincs politikai nyomás. Csabát simán meg lehet venni pénzzel.
tarackos
2013. január 24. 17:56
Persze. A NER szolgálatában bármi lehet. Külön engedéllyel még dolgozhat is tovább...;)
oskar
2013. január 24. 17:56
A 168 óra újságírójának az MTI-ben történt létszámcsökkentés fáj. Hmmmm amikor a szocik által privatizált gyárakban, üzemekben történt létszámcsökkentés, akkor hallgattak. Kikkel is vannak ezek?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!