Sz. L.’s gone

2012. november 24. 06:31

2000-es indexesek talán ha hárman vagyunk még Zsófival, Dave-vel. Hát, basszus, ez rossz.

2012. november 24. 06:31
Zsadon Béla
don B

„Kezdjem onnan, hogy volt szerencsém szerkeszteni az összes könyvét? (...) Vagy jöjjek azzal, hogy a vérengző mimóza klasszikus példánya, és be ne szólj neki, a legapróbb hibáért se, mert el leszel mondva a lehető legnagyobb fórumon, a lehető legnagyobb hangerővel az elképzelhető legerkölcstelenebb utolsó féregnek? Az ad hominem technika utólérhetetlen mestere ő. Vagy hogy nincs az az isten, hogy a központozás vagy az egybe-külön írás bizonyos szabályait megjegyezze? Bahh.

És mégis. 2000-es indexesek talán ha hárman vagyunk még Zsófival, Dave-vel. Hát, basszus, ez rossz. És hát akármekkora faszfej, amikor ő nyomja (nyomta) a polt, az pörög, bazmeg, ember úgy nem érzi zsigerből, mit akar a barom olvasó. Vagyis hát, a kurva életbe, visz a zsákjában egy rakás pi-t, basszameg. Ez persze mind mellékes. A fő bajom, hogy elment a majdnem utolsó ember, aki tud írni. (Ha az utolsó is elmegy, főbe is lőhetem magam. So it goes.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
spkurvaanyad
2012. november 25. 23:16
Ezek egymást erősítenék, de kismacskák vattok ti, senkik, indexes hülyegyerekek, akik elhitték magukról, hogy valakik. Mint Való Világosok, azok is senkik, aztán mijjjen komolyan veszik magukat. Ami azonban a legundorítóbb: az Index maga, a végtelen rosszindulata, sunyisága, alattomossága a jelenlegi kormánnyal szemben. Mészáros, Hasszán, Dudás is húzhat a vérbe, csontlibekballibek. A Dudás pár éve könynes sezmmel védte Gyurcsányt a tévében. Na ennyit rólatok indexes hülyegyerekek.
MérlegElőd
2012. november 25. 21:03
Ne nagyképűsködj! Nem tudsz többet a fidesz szennylapról, a magyar nemzetet kisbetűssé gyalázó hazudozókról, ármánykodókról sem.
MérlegElőd
2012. november 25. 21:00
A "fidesz fajta demokráciáról" csak ennyi bírt leesni. Akkor valóban lesz még számodra (is) naaagy kiérdemelt sírás-rívás. ;-)
Korn
2012. november 25. 10:16
Az egyik leggusztustalanabb hivatás az övék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!