Az ember fejet hajt a teljesítmények előtt

2012. október 15. 08:10

Az italt, amelyet Baumgartner fantasztikus vállalkozása reklámozott egyszer próbáltam ki, de kétszer ittam: először és utoljára.

2012. október 15. 08:10
Surján László
Facebook

„Az italt, amelyet Baumgartner fantasztikus vállalkozása reklámozott egyszer próbáltam ki, de kétszer ittam: először és utoljára. Persze az, hogy az én ízlésemnek nem felel meg nem jelent semmit. Az ember fejet hajt a fantasztikus terljesítmények előtt, s ha bekalkulálom, hogy a rekordjavítás tapasztalatai adott esetben bizonyos mentési helyzetekben hasznosíthatók, akkor csak a régebb nagy kalandokhoz hasonlóan tekinthetek erre az ugrásra, gondolok a hegycsúcsok meghódítására vagy a föld körbehajózására, a sakok feltárására.

Nincs csodálatosabb az embernél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. október 15. 08:45
su r já n.
bohocugyi allamtitkar
2012. október 15. 08:24
akko' laciba' ezzel az uj lendulettel b**szatok ki a zorbant a pcsaba es vmi egeszseges embert ultessetek a helyere aki jol kormanyozza a kormanyt! DE IZIBE!
Zokni
2012. október 15. 08:23
Miről van szó? Az egy ültében való egységnyi élő és mozgó légylárva-elfogyasztásának világrekordjáról? Guinness-könyvbe vele! A fekvőtámaszos seggborotvás világrekorder és a fejben magasugró univerzum-király közé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!