Hülyének néz minket az RTL II?

2012. október 24. 15:39

Az RTL II reklámozni szeretné őshazájában megbukott sorozatát, ezért elővesznek egy szeptemberi, amerikai cikket, és három durva ferdítéssel, hazugsággal megbolondítva olvasóik elé tárják.

2012. október 24. 15:39
Flankerr
emTV

„Na de nézzük az ominózus RTL II cikket, ami nyilván egy marketing írás, és egy szeptember végi amerikai internetes poszt alapján készült. Ezzel nincs is gond, bevett dolog: bulvárosabb változatban, és inkább sorozatai szereplőivel, de hasonló például az AXN facebook oldalának is a tevékenysége.

De ők legalább nem csúsztatnak, rögtön az első mondatban: »A Terra Nova minden idők egyik legdrágább sorozata lett, talán ezért döntöttek úgy, hogy egyelőre nem készülhet második évad«.

Egyelőre nem készülhet, na persze. Jóval kevesebb, mint 1% az esélye, hogy elkészül.. Van olyan, hogy visszatér egy elkaszált sorozat (Family Guy, Felejthetetlen), vagy sok év után forgatnak neki folytatást (Arrested Development), de egyik se olyan, aminek több mint négymillió dollár volt a részenkénti költsége, színészgárdája pedig szanaszét szóródott, és tizenkettő! executive producere volt.

Szóval saját magam fogok dinoszaurusz lufikkal kidekorálva, egy szál alsógatyában az RTL székháza előtt a fejemre hamut szórva elnézést kérni, ha LESZ második évada a Terra Novának. De nem lesz.

A cikk még csak forgatja a kést az egyszeri rajongóban: »De még a híres rendező neve sem volt hozzá elegendő, hogy a TV társaság belevágjon egy második évadba, a jelenlegi gazdasági helyzetre hivatkozva egyelőre szüneteltették a forgatást.«

Egyelőre szüneteltetik, egy frászt: én meg római pápa leszek jövőre.. Ez így még durvább ferdítés, konkrétan böszme hazugság, az olvasók tudatos becsapása, ami nálam menthetetlen bűn. Soha senki még csak nem is sugallta, hogy szüneteltetik a forgatást, pontosan a méregdrága díszletek, forgatási helyszínek miatt. Amíg el akarták adni más adóknak, addig volt remény, ma már nincs. Na meg az aduász, a »jelenlegi gazdasági helyzetre hivatkozva«. Ha a sorozatnak jó lett volna nézettsége, a FOX örömmel perkált volna, mint a katonatiszt. Nem volt az, és a minőségétől se ájultak el. Újabb apró csúsztatás, immáron a harmadik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. október 26. 10:33
Nem nagy újdonság eleve a bukott produkcióit teszi rá lásd. Delhusa bohóckodása ... és még fizet is v.ki ezért a sz*rért az megérdemli.
Mitya Ivanov
2012. október 25. 16:14
ez a sorozat állítólag nagyon jól indult izgalmas volt, de aztán teljesen más irényba fordult+drága is volt. Nagyon vártam, de sajnos csalódás volt.
Ppali
2012. október 25. 00:38
Igen! Következő kérdés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!