President Obama is deeply concerned

2012. szeptember 01. 03:54

The United States is requesting an explanation from Hungary regarding its decision to transfer Safarov to Azerbaijan.

2012. szeptember 01. 03:54
Tommy Vietor
The White House

„President Obama is deeply concerned by today’s announcement that the President of Azerbaijan has pardoned Ramil Safarov following his return from Hungary. Safarov confessed to the murder of Armenian Army officer Gurgen Margaryan in Budapest in 2004, and was serving a life sentence in Hungary for this brutal crime. We are communicating to Azerbaijani authorities our disappointment about the decision to pardon Safarov. This action is contrary to ongoing efforts to reduce regional tensions and promote reconciliation. The United States is also requesting an explanation from Hungary regarding its decision to transfer Safarov to Azerbaijan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2012. szeptember 01. 20:25
Az anyja p...tól kérjen Obama és az USA magyarázatot ! Magyarország szuverén ország, azt ad ki akit akar és akit jónak lát. Nem kell engedély sem a zsidóktól , sem az USA agresszoroktól . Amerika mindig szarban hagyott minket, rohadjanak meg ott ahol vannak .
East Art Bat
2012. szeptember 01. 19:04
"The United States is requesting an explanation from Hungary regarding its decision to transfer Safarov to Azerbaijan." Ok. And I would like to know what happened with 100.000 iraqi civilians between 2003 and 2010.
brabant89
2012. szeptember 01. 18:16
Úgy látszik, ezért szurkol most annyira a Fidesz meg az IKSZ Romney-nak, hogy ha ő nyer novemberben, akkor nem kell Obamának válaszolni erre a kérdésre, azt a két hónapot meg kipávatáncoljuk :))) (Egyébként a republikánusoknak tetszett ez a lépés?)
tessen
2012. szeptember 01. 18:01
Who is f@cking Ombama or what?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!