Politikai sárdobálás minősített esete

2012. szeptember 26. 13:25

Különös gondossággal előkészített, államigazgatási szervek felhasználásával végrehajtott, a Fidesz kudarcát leplezni hivatott, különös aljassággal elkövetett politikai sárdobálás minősített esete.

2012. szeptember 26. 13:25
Scheiring Gábor
Facebook

Különös gondossággal előkészített, államigazgatási szervek felhasználásával végrehajtott, a tények tendenciózus tálalására építő, a Fidesz kudarcát leplezni hivatott, különös aljassággal elkövetett politikai sárdobálás minősített esete.

Ennyiben tudnám összefoglalni azt a gazdasági bizottsági ülést, amiről épp most távoztam, valamint a Fidesz hozzá kapcsolódó kommunikációs hadjáratát. Simor Andrást, Veres Jánost, az ÁSZ és az Államadósság Kezelő vezetőit hallgattuk meg a 2008 as IMF megállapodás kapcsán, és a felvetés politikai célja kizárólag az volt, hogy Rogán a kamerák előtt elmondhassa, hogy az előző kormány feleslegesen vett fel IMF hitelt, túl gyorsan beadta a derekát az IMF-nek, és kéjes örömmel vette el a nyugdíjasok pénzét, ezzel szemben a Fidesz alaposan megküzd - csak azt nem tudjuk, kivel és miért. Nem tartozik Veres János a kedvenceim közé, és lehetne okosan bírálni az EU és az IMF-et is, az előző kormányról nem is beszélve, de a kormány legújabb IMF-ügyi kommunikációs húzása akkora szakmai blődség és annyira vérlázító tudatos cinizmus, hogy még a Parlament tatarozáshoz felállított állványzat is összedőlt a bizottsági terem ablaka előtt (komolyan összedőlt). A szakmai, államigazgatási szerveket is részévé tették egy olyan kutyakomédiának, amivé 22 év alatt sikerült a politikát zülleszteni. Ebből van méltán is joggal elege mindenkinek. És ezért döntöttem úgy, hogy hozzászólás nélkül távozok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lelánczi
2012. szeptember 26. 21:24
Gondolom, akik ide beírnak, azok azért egy kicsit értenek a politikához, és tudják, hogy egy kétharmados többség akkor és azon a címen indít vizsgálóbizottságot, amikor csak akar. A kérdés csak azt, mért pont most jutott ez az elterelő hadművelet a Fidesz eszébe. Na erre keressétek a választ!
HSL
2012. szeptember 26. 18:50
vergődnek a finesszbolsik, mint a lopáson ért tyúktolvaj
Ciki
2012. szeptember 26. 16:57
Persze igaz, ami igaz, 2008-ban én sem helyeseltem a hitelfelvételt! Hagyni kellett volna az OTP-t úgy ahogy van, a segélyeket keményen visszavágni, a nyugdíjakat visszacsökkenteni mondjuk százezer forintig, a közszférában dolgozók felét szélnek ereszteni/kirúgni! A költségvetési egyensúly helyreállt volna, a fidesz tényleg olyan helyzetből indulhatott volna, amivel az ország alkalmas a fellendülésre. A fentieket így is, úgy is meg kell majd lépni, csak ennek az ára tízszerese, vagy még többszöröse, lesz a 2008-asnak.
tarackos
2012. szeptember 26. 16:20
"Ebből van méltán is joggal elege mindenkinek. És ezért döntöttem úgy, hogy hozzászólás nélkül távozok." Nem mindenkinek de most úgy tűnik a többségnek igen. Elege van a posztkomcsikból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!