Kihalt katona, lázas könny – Ákos-generátor

2012. augusztus 09. 18:33

Az Index generátora random ákosizmus minden mennyiségben, furcsa indiánoktól a lángoló virágokon és a dühös tenyereken át a vak reszketésig.

2012. augusztus 09. 18:33
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

„Ön rajong érte? Vagy ki nem állhatja? Esetleg fanyalog, de a lelke mélyén tudja, hogy azért volt olyan száma, ami tetszett? Az ideális popsztár idén otthon hagyta a borpatikát, szögre akasztotta a jól vasalt inget, a vonós hangszereket és más konzervatívkodásokat; és idézőjelbe csomagolta magát és produkcióját, ami vagy leesett a rajongóknak és hatereknek, vagy nem. Szerkesztőségünk a nemzethez hasonlóan megosztott Ákos-ügyileg: van, aki kedveli; van, aki nem bírja; és van, aki fanyalogva elismeri, hogy volt azért olyan száma, ami tetszett. Főleg régen. Ja, Ákos ezt már meg is írta.

Szépen gyarapodó generátor-gyűjteményünkben most viszont a nem éppen Ákos-rajongó Index berkeiben született generátorra hívjuk fel a figyelmet: random ákosizmus minden mennyiségben, furcsa indiánoktól a lángoló virágokon és a dühös tenyereken át a vak reszketésig. Instant slágerek ezek, amelyekbe simán belehalljuk Ákos jellegzetes énekhangját. Várjuk olvasóink mixeit is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetahó
2012. augusztus 11. 19:28
Több mint egymillió forint értékben lopott ki alkatrészeket a kecskeméti Mercedes gyár egyik csoportvezetője. A rendőrök őrizetbe vették a 33 éves férfit, akiről a Deres.tv megtudta, hogy Gágyor Balázs, a kunszentmártoni Fidesz alelnöke, korábbi képviselőjelöltje. Ezt a média eddig elhallgatta.
Kündü
2012. augusztus 11. 19:00
ÜGÜN, Haiduk Schwager jól lássa: TURUL és csapata megbalosult, megzsidósult, kurultájellenes ANTIHUN! Tük mögh balossak.
Kündü
2012. augusztus 11. 19:00
Fábry hogy fog örülni ennek: Él magyar, áll Buda még! Élik a Magyari Wirtusch!!
GáborGábor
2012. augusztus 11. 18:59
tök igazad van, - sajnos... ezeknek tök mindegy, hogy valaki éppen olimpiai bajnok, vagy esetleg a zenében, kultúrában tett le az asztalra, ha picit is magyar, akkor már indul az alattomos besározás... de szerencsére egyre kevesebben dőlnek be nekik!:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!