Sátrazni csak pontosan, szépen

2012. július 10. 12:54

Sátrazni csak pontosan, szépen, ahogy a recepciós megkérte szépen... Tudjuk, hogy már mindenki a sátorszegeit élezi, ezért íme, néhány fontos infó.

2012. július 10. 12:54
Tusványos
Tusványos Facebook-oldal

„Sátrazni csak pontosan, szépen, ahogy a recepciós megkérte szépen...

Tudjuk, hogy már mindenki a sátorszegeit élezi, ezért íme, néhány fontos infó, ami eligazíthatja az elszánt táborlakót a helyes sátrazás göröngyös útján:
1. Két helyszínen megengedett a sátorverés: a bekerített sátortáborban és a kempingházak közötti zöldövezeten (mindkét helyszínen a díjszabás 26 Ron/éjszaka/fő vagy 120 Ron/fő/Tusványos).
2. A kedves sátrazó táborozót még a sátorfelhúzása ELŐTT várjuk bejelentkezni a recepción, hogy színes, divatos karszalagot vagy sátorkártyát adhassunk neki, mellyel bejuthat a bekerített sátortáborba, illetve a kártyájával feldíszítheti ideiglenes otthonát.
3. A szabályok nem betartása a recepciós urak és úrhölgyek durcás kedvét eredményezi, melynek gyakorlatban való megnyilvánulását a sátor „véletlenszerű” összeomlása jelzi.
4. Ezen túl a sátrazók és táborlakók kötelessége egymás testi és lelki épségének megőrzése, valamint a talált tárgyak azonnali visszaszolgáltatása a tulajdonosnak, vagy azok bejelentése a tábori recepción.

Mindenkinek békés, boldog Tusványost kívánunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2012. július 16. 14:18
Én megyek. Szép környezet, este jó bulik. És néha 1-2 előadást is érdemes végighallgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!