7 kérdés

2012. június 19. 11:39

Megfognám a mellemet, sokat jegyzetelnék, és mindenképpen megpróbálnék írni egy dalt. És ha még maradna idő, akkor este megnézném a Távol Afrikátólt.

2012. június 19. 11:39
Yonderboi
Magyar Narancs

„1. Kitől kérnél autogramot?

Talán Jean Giraud »Moebiustól« kértem volna, neki nagyon szép aláírása volt. Egyébként nem tartom sokra az autogramokat, eddigi életem során összesen két embertől kértem. Nagyjából 10 éves koromban Nemere Istvántól, aztán 20 évesen Roisín Murphytől.

2. Mi a luxuskiadásod?

Azt hiszem, manapság bakelitlemezen zenét kiadni egyértelműen a luxuskategóriába sorolható.  

3. Harry Potter vagy Háború és béke?

Ez két olyan szélsőséges példa, hogy ha őszintén akarok válaszolni, akkor azt mondom: egyik sem az én világom. Harry Potterhez annyi közöm van, hogy 13 éves koromban ugyanolyan szemüveget hordtam, és utólag nézve volt egy kis hasonlóság köztünk.

4. Melyik kitalált figuránál érezted leginkább, hogy mintha rólad mintázták volna?

Dr. Bátky János a Pendragon legendából. Mindketten kiválóan tudunk észrevétlenül bajba keveredni, és mindketten alapos ismeretekkel rendelkezünk nagyjából haszontalan dolgokról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!