Ki fogja Orbánt?

2012. június 30. 10:36

Mi, a Magyar Nemköztársaság polgárai azt szeretnénk, ha a kormány kormányozna, nem Simicska Lajos, és az oligarchakabinet.

2012. június 30. 10:36
Veress Jenő
Népszava

Bár a kormányfőnek ismernie kellett az Ángyán-listát, így szólott fél éve: »A magyar asztalokra külföldi hulladék helyett egészséges magyar ételt akar a kormány.« Orbán nem átallotta két napja avatni küldeni agrárminiszterét egy olyan csirkefeldolgozóba, mely cégről tudjuk immár: előkelő helyen szerepel a  »feketelistán«, s mely baromfit tavaly egyáltalán nem vett magyar tenyésztőtől. (Amúgy csaknem kizárólag McDonald's hálózatnak exportál.) »A magyar agrárium 2011-ben jól teljesített a világpiacon«  mondta erre ünnepi beszédében a miniszter  és nem sült ki a szeme.

A szégyenlistán egyébként 136 cég szerepel, többek között Csányi Sándor Pick-je, a Gyulai Húskombinát Zrt. vagy a felvágottait Magyar termék feliratú csomagolással árusító Surjányi Hús Kft. - tudta meg a hvg.hu. Vagyis  »külföldi hulladékot« eszünk, pirospaprikával. Viszont ez a multiláncok  »olcsó szemetével« szemben legalább méregdrága is. (...)

 

Szóval ki kormányozzon? Mi, a Magyar Nemköztársaság polgárai azt szeretnénk, ha a kormány kormányozna, nem Simicska Lajos, és az oligarchakabinet. Ha ez a kormány nem árnyképe lenne azoknak, akik vezetik Orbán ceruzáját.

 

És értem én, hogy a miniszterelnököt idegesíti az EU figyelme, hiszen előző országlása idején ehhez nem szokott hozzá. Pedig az unió sem szeretne mást, mint mi: igaz beszédet hallani, tiszta helyzeteket látni. Például lebontani a paravánt a kesztyűbáb elől.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. július 01. 09:33
Az hogy ki fogja Orbánt nem tudom de, hogy ti kifogtátok Gyurcsány elvtársat és Bajnai elvtársat a 22.000 milliárddal az biztos.
kjkj945
2012. július 01. 08:39
kom ment elő k
kuzmics
2012. július 01. 08:33
... és jó látni az itteni bérkommentelők erölködését.
kuzmics
2012. július 01. 08:32
Jenő, jó látni az erölködéseteket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!