Te is lehetsz piarista

2012. június 14. 10:06

Úgy látszik, a ma komenistáinak a Klubrádió a piarista adó.

2012. június 14. 10:06
Révész Sándor
NOL

Volt egy előfelvételis katonatársam. Piarista diákként kétszer is megnyerte a nemzetközi matematikai olimpiát. Minden magyar győztes és érmes gimnáziumát megjelölte a lap, csak az övét nem. Generációjának legnagyobb tehetsége volt. Egy idő után elege lett belőle, hogy elkötelezett katolikusként folyvást hátrányok érik. Elment. Ma a Princeton büszkesége, az MTA külső tagja.

Úgy látszik, a ma komenistáinak a Klubrádió a piarista adó.

A ma komenistái a főellenzék érdekköréhez tartozó két rádióval kétféleképpen viselkednek. Az apolitikus zenei adót, a Neót a saját apolitikus zenei adójukkal, a Classszal együtt, a mai főellenzékükkel együttműködve törvénytelenül frekvenciához juttatták. Miután a törvénytelenséghez szükséges nyilvánvalóan irreális üzleti tervek valóban irreálisnak bizonyultak, lemondtak a köz frekvenciái után járó közpénzünk jelentős részéről. A saját törvénytelen zenei adójukat közpénzes hirdetésekkel tömik, a főellenzék zenei adója meg a hatalmi nagylelkűség ellenére is szenved. A főellenzéknek nincs belőle se anyagi haszna, se politikai. (Megérte?) Ahogy a főellenzék értéktelen rádiós érdekeltségét törvénytelenül éltetik, úgy az – egész demokratikus közélet számára is – értékeset törvénytelenül üldözik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2012. június 15. 10:10
a ma komenistáinak a Klubrádió a piarista adó --------------- basszátok alássan addig ne vegyetek levegőt, amíg a klubbos balgárúrból piarista nóbeldíjas lesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!