Webvideó verseny

2012. május 29. 13:05

Nem állítom, hogy maradéktalanul szeretem a webes videókat. Főleg azokat nem, amikor tévének nézik az internetet, és például híreket közölnek mozgóképben.

2012. május 29. 13:05
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Nem állítom, hogy maradéktalanul szeretem a webes videókat. Főleg azokat nem, amikor tévének nézik az internetet, és például híreket közölnek mozgóképben. Egyrészt mobil eszközről tuti nem fogom megnézni, másrészt a hírhez való hozzáférés sebességét rendesen lelassítja - ugyanis gyorsabban olvasok, mint nézek.

Ugyanakkor én is fogyasztok rengeteg videós tartalmat, filmeket, zenéket is. Mióta megjelent a YouTube-on a preroll videó hirdetés, azóta már ilyeneket is... és persze elérnek a vírusfilmek is. 

Ráadásul, bevallom, az előbb ostorozott hírvideók egy részét is megnézem - jellemzően azokat, amik valami pluszt adnak (várhatóan), mintha leírva kapnám meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!