Zseniális beszédet mondott Schmitt

2012. április 02. 14:31

Ami Schmitt után maradt, az nem a nemzet egysége, hanem az egyre mélyebb megosztottság.

2012. április 02. 14:31
Tamás Tibor
Stop

„Mindezek miatt, ami Schmitt után maradt, az nem a nemzet egysége, hanem az egyre mélyebb megosztottság. Schmitt és az őt körömszakadtáig támogatók a magyaroknak egy jelentős táborát fogják továbbra is hülyíteni. Eddig sem fukarkodtak az ügyről adott hazug magyarázatokkal. Segítségükkel az elüldözött elnök mögött összezárhatnak azok, akik az elmúlt napokban is megmutatták már arcukat. Idős emberek rontottak erőszakkal a Sándor-palota előtt demonstráló fiatalokra - és ezért a dühért nem más a felelős, mint Schmitt hazugságainak fedezői, az újabb és újabb nevetséges kapaszkodókat kínáló politikusok és újságírók.

A magyar nemzetet másfél évtizede tudatosan táborokra osztó, egymás ellen uszító politika folytatódhat. Orbán őszintén gratulált Schmittnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabuci
2012. április 02. 17:02
Most mi van? orbán mégsem tévedhetetlen, a vezérlő csillag pislákol.a sajá tábora fogja felfalni
nyugalmazott tanár
2012. április 02. 16:56
"Ami Schmitt után maradt, az nem a nemzet egysége, hanem az egyre mélyebb megosztottság." Amit ezek a hazug gyalázkodók elkövettek, az okoz zavart a társadalomban. Most az lenne a fontos, hogy egy olyan elnök foglalja el a tisztséget, aki folytatni tudja a megkezdett nemzetegyesítő utat. Sokan szeretnénk, ha Tőkés László EP alelnök követné Schmitt Pált. Tsiztességéhez és elkötelezettségéhez nem férhet kétség.
ProfWilliam
2012. április 02. 15:47
Mehet most a brainstorming rendesen az ellenzéknél... "Ej ej ez a Pali jól elkúrt mindent (csak hogy a baloldal egyik ikonikus személyiségét idézzem)Most lehetett volna hónapokig ekézni hogy miért nem mond már le... erre meg nem lemondott? Most kereshetünk valami más fogást a Fideszen..."
tarackos
2012. április 02. 15:12
"A magyar nemzetet másfél évtizede tudatosan táborokra osztó, egymás ellen uszító politika folytatódhat." Amíg van hozzá droid addig ez fog menni, másképp nem megy. Aki csak a kalapácsot ismeri az mindent szegnek néz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!