Az újságírók felelőssége Kutasiért?

2012. március 02. 13:32

Amikor olyanokat nyilatkozik, hogy tetszhalott lett, meg hogy vége az életének, akkor az újságíróknak nem jut eszükbe, hogy itt valami nagyon nagy baj van?

2012. március 02. 13:32
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
Az észtek litvánok lettek

„lehet, szakmai ártalom, de önkéntelenül is felvetődik

amikor olyanokat nyilatkozik, hogy tetszhalott lett, meg hogy vége az életének, akkor az újságíróknak nem jut eszükbe, hogy itt valami nagyon nagy baj van? szóval nem tudom, én mit csinálnék, ha egy interjúalanyom, akiről alapból tudom, hogy épp élete munkáját tették tönkre (vagy ha a pesszimistább verzió igaz, amiben nem nagyon hiszek, akkor épp egy nagyon ronda lebukás előtt áll), épp gyakorlatilag lediktálná a búcsúlevelét. tankönyvszerű cry for help volt Kutasi utolsó két nyilatkozata, de mondom, nem tudom, mit lehetett volna csinálni ilyen helyzetben

nagyon nehéz”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. március 05. 22:25
"Az újságírók felelőssége Kutasiért?" Hol él kend, jó uram! Itt újságírói felelősséget csak fehér hollóként látunk! Felelőtlenséget? Cinizmust? Hungarofóbiát? Azt igen. Mint a pelyva...
MakkA
2012. március 05. 22:24
Az új világrend nem arról szól, hogy meghalljuk a segélykiáltásokat. (Amúgy meg milyen edző az,akinek hat játékosa rendszeresen lecsalja a meccseket, és nem veszi észre?)
tóth mária
2012. március 05. 22:24
Mert, ja mindig igazat írnának és nem farkast kiáltoznának, talán sok minden menthető lenne/pl. a leírt eset/. Nem kellene annyit hazudozni, és simlis cikkeket írni!
slomovicz
2012. március 05. 12:35
Emberileg igazán sajnálom,- minden embert sajnálok, aki azt hiszi - ott abban a pillanatban- hogy az öngyilkosság jó megoldás. Annyi történik csak hogy - minden esélyt ami még jöhet- eldobsz. Minden ember életében van olyan amikor nagyon mélyponton van- DE MINDIG jön jobb időszak is. Nem csak keresztény emberek tudják azt hogy az élet gyakran megpróbál- csak ki kell tartani- mindig jön jobb. Ilyenkor- csak közvetlen hozzátartozók tudnak segiteni. Kivülálló (Pl. ujságíró) végképp nem. Egyébként a sorrend alján az ujságírók vannak- tisztelet a kevés kivételnek. Ujságírók? - Ja. Diana haláltusáját visszamentek a paparazzik lefotózni- mert jól fizetnek a képekekért. Pfuj. Ujságírók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!