Nincs szánalmasabb társadalmi réteg

2012. február 15. 21:51

ma Magyarországon, mint a felsőoktatásban résztvevő diákság.

2012. február 15. 21:51
Fasiszta hipszter

„Nincs szánalmasabb társadalmi réteg ma Magyarországon, mint a felsőoktatásban résztvevő diákság. Bármire hajlandó vagyok megesküdni és bármekkora összegben mernék fogadni, hogy nincs még egy ilyen puha, gyenge, töketlen és szánalmat keltő tömegszerencsétlenséget Európában, mint ezek. Félművelt, felhájpolt kretének gyülekezete, akik valami egészen szánalmas pacifizmussal próbálják érvényre juttatni azt az egyébként is hihetetlenül sok faszságot, amit valamelyik romkocsmában szoptak végig szájról szájra. És félreértés ne essék, egy percig nem tudok velük azonosulni, egy pillanatig nem szurkolok nekik, de ha már csinálják, akkor csinálnák rendesen. Viszont kérdezem: mi a faszt várunk azoktól, akik a Corvinusra akartak éjszakai tüntetést szervezni, majd miután a rektor közöli, hogy nem engedi, egy “oké”-val beletörődnek a dologba és lefújják az egészet? Jelzem, hogy ugyanezért Párizsban valószínűleg az asztalhoz kötözve, lángolva baszták volna ki az ablakon a rektort, majd égették volna fel az egyetemet, mintegy érvényt szerezzenek az akaratuknak. De ezek!? Akik szerenáddal akarják kihívni a BME-seket az egyetemről, hogy csatlakozzanak hozzájuk? Azok az ELTE-sek, akik azt nem tudják, mikor tört ki az II. világháború azokat a BME-seket, akik szerint a Holdon elejtett toll belerepül a Napba?! Szánalmasak vagytok mind, és egy percig nem sajnállak benneteket, hogy lenyomják a faszt a torkotokon, mert megérdemlitek. De így inkább tényleg takarodjon kifelé mindegyik külföldre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. február 16. 15:01
Ez kemény volt. De jogos...
neeskens
2012. február 16. 11:02
Komolyan, mi ez az acsarkodás? Itt senkinek nincs diplomája? Akinek van, az mennyit fizetett érte? He? Egyáltalán, most az a baj, hogy tüntettek, vagy az, hogy nem gyújtották fel az egyetmet? Sok hozzászólás a legrosszabb értelmiségellenes komcsi időket idézi.Az eszem megáll milyen primitívek tudtok lenni.
narmer
2012. február 16. 10:06
Szóval a szerző nem az alibiszakokra járó holt műveletlen és érdektelen kiscsákók miatt tombol, hanem azért, mert még nem gyújtották fel az egyetemeket, és nem dobták ki az ablakon a rektort.Csak itt a Mandineren másodszor olvasok ilyen felszólítást, hogy borítsuk lángba az egyetemeket és verjük agyon a tanári kart.Ha ez nem egy anarchista hábordott hőbörgés akkor valami egészen sötét provokáció.Ép ésszel ugyanis nehéz felfogni hogy miért kíván valaki olyan szenvedélyesen tüzet , vért, és zűrzavart.
Scarlet Crusade
2012. február 16. 09:59
Nem feltetlenul a diakokat/buzikat/logosok/kallodo alakokat kell hibaztatni azert ami most van. Ok tunetei egy valsagnak amit neven is nevezhetunk; liberalis oktatas politika. tehat ok nem masok mint tunetetk, a kor pedig ismert. PS: ez nem menti fel oket az alol, hogy szinte kivetel nelkul anyamasszonykatonak. Sajnos. belegondolni is szornyu, hogy ezek az emberek egyszer anya/apa szerepben kell, hogy peldat mutassanak a kolkeiknek. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!