A megfelelő ember a megfelelő feladatra

2012. január 18. 17:03

Az LMP szerint rejtői fordulat, hogy az MTVA a hűtlen kezelés miatt jogerősen elítélt egykori fideszes pártigazgatóra bízza a cég megtépázott hírnevének javítását.

2012. január 18. 17:03
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Lehetmas.hu

„Az LMP szerint rejtői fordulat, hogy a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a hűtlen kezelés miatt jogerősen elítélt egykori fideszes pártigazgatóra bízza a cég megtépázott hírnevének javítását. Ez nem sokban különbözik attól, mint ha a viszkis rablót kérné fel a cég vezetése a készpénzforgalom biztonságának felügyeletére. 

Az FN24 információi szerint az MTVA január 15-től a Várhegyi Attila által vezetett Prestige Média kommunikációs ügynökséggel féléves szerződést kötött; a megbízás legfontosabb célja a közmédia utóbbi időben igencsak megtépázott tekintélyének helyreállítása. Az LMP szerint a közmédia vezetői semmit sem értenek és semmit sem tanultak, ha azt hiszik, hogy a közszolgálat tekintélyének ügye egyszerű »kommunikációs kihívás«, amit némi ügyes PR munkával meg lehet oldani. A hamisítási és manipulációs botrányok, az átgondolatlan kirúgások, a munkavállalók, szakszervezek megfélemlítése és a politikai megszállás nyomán megingott bizalmat az esetek kivizsgálásával, a felelősök számonkérésével és a közmédia irányításának depolitizálásával lehet helyreállítani.

A sokat próbált egykori pártigazgatót ilyen feladattal megbízni nem sokban különbözik attól, mint ha a viszkis rablót kérné fel a cég vezetése a készpénzforgalom biztonságának felügyeletére. 

Ismeretes, hogy Várhegyi Attilát, a Fidesz pártigazgatóját 2002-ben folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt jogerősen felfüggesztett egyéves börtönbüntetésre ítélték. A vád szerint az Orbán-kormány egykori államtitkára 154 millió forintos kárt okozott Szolnok önkormányzatának. A politikus akkor lemondott parlamenti mandátumáról, azonban nem távolodott el a Fidesztől, és az utóbbi évben kapott megrendelést kormányhivataltól és több megyei önkormányzattól is.

Az LMP felszólítja az MTVA vezetőit, hogy álljanak el a szerződéskötéstől, és tegyenek érdemi lépéseket az adófizetők pénzéből fenntartott közmédia helyzetének megnyugtató rendezésére, a közszolgálatiság helyreállítására.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepi
2012. január 19. 14:48
Az a lényeg, hogy fidesz családtagok, párttagok, bizalmasok, csókosok kerüljenek minden pozícióba, ahol döntenek a sorsunkról, pénzünkről, jövőnkről, jelenünkről. Jól teljesítik a feladatot a fiúk, a végére egy egészen fasza, élhető országot csinálnak a fiúk, maguknak. A többségnek meg marad a munka, vagy munkanélküliek világa, keleti színvonalon (kelet afganisztáni). Mert ahogy a választásoknál is harsogták: CSAK A FIDESZ!
Forsz
2012. január 19. 11:12
Vegyétek már észre: ez a Karácsony Gergely, ez a Magyar Bálint klónja! Most nem az az érdekes, hogy említ valamit a Várhergyiről, hanem az, hogy ugyan az a szellemiség árad mind megjelenésében, mind viselkedésében, mind politikai megnyilvánulásaiban róla, mint a klón mesterdarabról. Ez a manus a Schiffert már kitúrta, most a nyavalyás előbb a pártját fogja felforgatni, de ahhoz, hogy ezen túl léphessen, már nincs sansza, az az idő véget ért. Egyelőre még hívják a különféle médiumok, mert most ő lett az LMP második embere, és mert jól forog a nyelve. De az igaz és tisztességes politikához ennél több kell: szív. Ami Schiffernek van, de ennek a kis nagyra nőtt senkiházinak az nincs. Mielőtt titkos LMP-snek hinne bárki, azonnal kijelentem, hogy szó sincs erről, csupán nagyon nehezen viselem, ha a politikába szélhámosok, lelketlen kis akarnokok magas polcra keverednek.
Krupp Skya
2012. január 18. 22:25
"kentaur 2012. 01 17., 10:27 3 14 blog enek úzenem hogy ha ilyen buta minek van itt ebbe a forumban méghogy a gyurcsánynak kősszőnhető 89 és 91 nek kősszőnhető antal ur akki megmondta hogy soha nem szabad hogy az orbán miniszterelnőke legyen az orszának bedig az őtanitványa volt csak tudot valamit orbán nekiment a salyát népének nekimegy a világnak mint mikkor a horti rendszert tanulnánk de tudjuk a tőrténelemből aki háborutszit mindig az vesszitet mint igazi magyar nem akkarok megint vessztes lenni jolenne magyarként már eggyszer Győőzni is Éva Dr.Hámori" galagenyo szükségvan rád a baloldali fórumon!
Szórakosgató
2012. január 18. 22:20
A liberális vircsaft-e jeles tagja újra rázendit. Óh,hogy csókolnád meg... a Cohn Bendit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!