Két verzióm van

2012. január 10. 16:17

A Valutaalap az összes eddigi necces országban egy neki tetsző új kormányt erőszakolt az élre.

2012. január 10. 16:17
Fasiszta hipszter

„Abból kiindulva, hogy a Valutaalap az összes eddigi necces országban egy neki tetsző új kormányt erőszakolt az élre,

1. A megállapodás után az IMF vagy úgy alakítja át a Fideszt, hogy az a kritériumainak megfelelően kormányozzon (értsd, Orbán lapát, Kósa-Pokorni vonal előre; szopás), lévén nincs sok alternatíva a placcon, avagy

2. Úgy kúrják be az éppen Amerikából tragikus hirtelenséggel hazatért Bajnait egy »szakértői kormány« élére (gigaszopás), hogy magam is zavarba jövök. Persze nem kell ehhez Paulnak, a jóspolipnak lenni, meg nem is inkekcióból mondom, csak szólok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaszablanka
2012. január 11. 09:17
Ha egy tömegtüntetést megszervez a fidesz, biztos, hogy sokkal többen lesznek, mint bármikor. De hogy mit fog skandálni a tömeg, az már kérdéses. Aki emlékszik még arra,mi lett az eredménye annak, amikor Ceausescu megszervezte népszerűsége csökkenését tapasztalva a nagy tömegtüntetést, az számoljon ezzel is. Egyébként ki lenne a szónok, és mit mondana? Dicsekedne a csodálatos teljesítményekkel? Vagy az ellenzéket szólítaná fel lemondásra? Tudtommal már tavaly március 15-én is fizetni kellett a tapsolóknak. Tudomásul kell venni, hogy a tömeget mindíg valami ellen lehet felhasználni. Valamit támogatni(aminek támogathatósága enyhén szólva is kérdéses), az sohasem jön össze.
dr.Kvasztics Fedor
2012. január 11. 08:49
Szép gondolatok. Mondd, volt már önálló gondolatod, önálló akaratod életedben, vagy mindig mások seggét nyalva érvényesültél?
kalasnyikov
2012. január 11. 02:47
nekem is van egy variációm szerzőkém...nálunk ez nem fog sikerülni az IMF-nek, sem az Eu-nak. 56 emléke is kötelezi az igazi magyarokat arra, hogy kitartsanak az ország és nemzet önmeghatározása mellett. Egy lófaszt a szoftcionnak.
asi
2012. január 10. 23:38
Amúgy meg, amikor fasisztázik bárki, bárhogyan is "színezve", akkor legyen azzal tisztában, hogy ma még pénzfasizmusban él a világ. És minden ennek az embertelen ideológiának van alárendelve a fejekben, és ennek a fatális tévedésnek a fel nem ismerése végett történnek a dolgok úgy, ahogyan ma még történnek nap, mint nap. Tévedéseket egymásra halmozva. - Mi több, elfogadva a hamist, igaznak. Lásd: a hitelfelvételi miskulanciák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!