Breaking news!

2012. január 27. 10:41

Lassan darabjaira hullik az euroövezet, és akkor a mi jó Andor Lacinknak és az ő kollégáinak nincs jobb dolga, mint 13 tagországot basztatni „a hagyományos ketreces tojótyúktartást” betiltása érdekében.

2012. január 27. 10:41
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
dajcstomi

„Breaking news! »Brüsszel, 2012. január 26., csütörtök (MTI) - Az Európai Bizottság csütörtökön levélben szólított fel 13 uniós tagországot, köztük Magyarországot, hogy tegyen lépéseket »az uniós állatjóléti előírások végrehajtásában tapasztalható hiányosságok felszámolására«, konkrétan tiltsa be a hagyományos ketreces tojótyúktartást.«

Már több, mint 23 millió (nem román, hanem) munkanélküli van az Unióban, Görögország csődben, lassan darabjaira hullik az euroövezet, a tagországok többségében gazdasági visszaesés várható az idén - és akkor a mi jó Andor Lacinknak és az ő kollágáinak nincs jobb dolga, mint 13 tagországot basztatni »a hagyományos ketreces tojótyúktartást« betiltása érdekében. Túl azon, hogy akkora aránytévesztés az egész, mint egy ólajtó, ez a baromság ráadásul oda fog vezetni, hogy totális versenyhátrányba kerül az európai baromfitartás az ilyen idióta szabályok nélkül működő, ezért jóval olcsóbban termelő kinai tenyésztőkhöz képest. Kukori, kotkoda, tojásból lesz a csoda.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
z.marian
2012. január 28. 14:49
Röhej ez a Zúnió.
tutturuttu
2012. január 27. 20:35
Ki a fasz az a dojcsfürjtojás?
Szedlacsek
2012. január 27. 18:04
Bármennyire is igaza (lenne, ha egyáltalán értene a kérdéshez) Tomikának, így, ilyen szitokszavakat nem használunk, nyilvánosan nem trendi, főleg egy EU-parlamenter szájából ez disszonáns. Újabb szegénységi bizonyítvány, amivel újra csak rombol. Úgy elképzelem, hogy ugyanezen szájával csókolja meg a szeretteit, és azok hátrahőkölnek: "De hát Tomi apuci, stb.), neked büdös a szád!"
=nessuno=
2012. január 27. 17:05
Egyél jó sok kínai tojást...Nem minden az ár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!