Kedves Bérgyűlölködőim!

2012. január 22. 12:14

Tegnap annyi jóakaratú ember állt ki a hazája, Magyarország és Európa mellett, amennyi ember részvételéről még álmodni sem mer az a maroknyi kinőtt pulcsis, huncutul zsírosodó hajú, posztSZDSZes Millás.

2012. január 22. 12:14
dajcstomi
Yamm

„Tegnap annyi jóakaratú ember állt ki önmaga, a családja, a szerettei, a hazája, Magyarország és Európa mellett, amennyi ember részvételéről még álmodni sem mer az a maroknyi kinőtt pulcsis, huncutul zsírosodó hajú, posztSZDSZes Millás, elvtársiasan megtámogatva természetesen a jól megbátorodott, masszív honaljszagú, Magyar Szolidaritásos függetlenített szakszervezeti bizalmival (hisz összenő, ami összetartozik).


Szóval Kedves Bérgyűlölködőim! Ezt a meccset (is) elvesztettétek. Nem kicsit, nagyon! Have a good weekend!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. január 23. 08:25
"figyelembe véve, hogy mondjuk elindult közben a menet:)egész biztosan simán megvolt a százezer ember. Lehet, hogy a csúcslétszám akár 150 ezer is megvolt. Ha úgy tetszik, akkor kétszer-háromszor annyian voltak, mint az Opera előtti tiltakozók." Én ezt írtam. Jóindulatúan, és egyáltalán nem lekicsinyelve a jobboldal mozgósítási sikerét. Téli estén igen nagy eredményt néhány tízezer embert is az utcára vinni, nemhogy 120-150 ezret. A véleményem, hogy mindkét oldalnak le kéne szállni a meddő, ostoba, elfogult "tüntetésszámtanos" számháborúzásról, amikor mind a két oldal a másik nyilvánvalóan torzító állításainak fikázásából él. Demokráciában gyülekezési és szólásszabadság van. Mindenkinek. És ez a lényeg. Meg a választási végeredmény.
kalasnyikov
2012. január 23. 03:02
Tomi mint fog ehhez szólni belső-angyalföld vénasszonykórusa, hölgypáholya és a maceszfőzde papjai?????
Plagizátor terminátor
2012. január 22. 22:33
Tomi, te csak kussolj, öreg, te magyarok, konzervatívok és férfiak szégyene... Ennyit tudsz? Vagy csak ennyire "fussa" a megvett-előkészített diplomádból?
huttinger
2012. január 22. 21:30
Mikor Deutschot olvasom akkor mindig meggyőződöm arról, hogy a fidesz még mindig ugyan az a liberális párt, mint volt csak taktikai okból tartózkodik jelenleg a keresztény oldalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!