Facepalm: diagramot mutogatni méltatlan a Parlament szellemiségéhez

2011. december 02. 14:25

A kormánypártok és a kormány adatokhoz, számokhoz, diagramokhoz való viszonyulásából következtetve ebben sajnos semmi meglepő nincs.

2011. december 02. 14:25
Nyüzsi
Hírszerző

Zajlik a Parlamentben a finoman szólva is kétséges választási reform vitája, melyben Karácsony Gergely, az LMP vezérszónoka egészen méltaltan dologra vetemedett: diagramokat mutogatott. A szónoki emelvényen beszélő Karácsony beszéde végén két, nagyobb méretű diagramot akart felmutatni, a választókerületi rendszer átalakításának lehetséges következményeiről, mire az ülést vezető elnök, a kormánypárti Jakab István rendreutasította őt, arra kérve, hogy ne mutassa be a diagramokat, mert annak mutogatása a »ház szellemiségéhez méltatlan«.

Tekintsünk el attól a ténytől, hogy mennyi, sokkal méltatlanabb dolog is történt már a parlamentben, mint két, adatokat tartalmazó nagyméretű papírlap felmutatása. Koncentráljunk inkább a lényegi részre: A kormánypárti Magosz-vezér Jakab István szerint diagramokat mutogatni a Parlamentben méltatlan. A kormánypártok és a kormány adatokhoz, számokhoz, diagramokhoz való viszonyulásából következtetve ebben sajnos semmi meglepő nincs.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oroszlán
2011. december 03. 05:25
Úgy látom a kommentelök közt is akad egy-két fő aki Jakab István szellemi szintjén áll, na de ők nem töltenek be vezető funkciót a parlamentben
jan
2011. december 02. 22:27
Jakab Istvánt levezető elnöknek megtenni, az a méltatlan.
fiandre
2011. december 02. 22:05
Zseniális! Pontok halmazát diagramnak látni... De, ha annak akarják, annak is fogják.
dönci4
2011. december 02. 21:50
Ez is maradt volna inkább az eke szarvánál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!