A sztár, a dagadt és a kis pöcs

2011. október 09. 10:14

Finom kis sztárocskák igen szerény mentális képességekkel megáldva, a diplomások vagy születetten értelmesebbek közül is csak a meghökkentő dolgokat művelők kerülhetnek előtérbe.

2011. október 09. 10:14
Nagy Kata
Barikád
„Csodálatos világot élünk. Finom kis sztárocskák igen szerény mentális képességekkel megáldva, a diplomások vagy születetten értelmesebbek közül is csak a meghökkentő dolgokat művelők kerülhetnek előtérbe.

Ékes példája ennek a szomorú tény, hogy kiskamasz gyerekek sztárpszichiáter előadását kellett meghallgassák. Iskolai program, kötelező megjelenés. A meglepetés természetesen nem marad el. 

A sztár úr kilép a színpadra és kiszúrja a »renitenseket«. Persze nem kérdés, minden kiskamasz az a maga módján. Mégis öt gyerek feszeng vagy éppen igyekszik nagyfiúként viselkedni a kiabáló főszereplő mellett. Elkezdődik a gyerekek izzasztása. A doktor úr elkezdi a kritizálást. Nyilvánosan és kíméletlenül. Hogy állsz ott?? Milyen a tartásod?? Nem tudod elfogadni magad?? Dagadt vaaaaagy-süvölt. És így tovább. Egészen addig, amíg el nem jut a »kis pöcs« megszólításig. Borzasztó. Aztán következnek az általános kérdések a közönség felé is. Aki nem tud válaszolni, azt nemes egyszerűséggel hazazavarja. 

A szülők döbbenten állnak. Nincs olyan kamasz, aki elégedett volna magával tetőtől talpig. Valljuk be, mi, felnőttek is nehezen fogadjuk el testi-lelki hiányosságainkat, de egy fejlődésben lévő gyerek esetében ez komoly trauma.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2011. október 09. 13:00
Ez most mi ez mi?
Soma
2011. október 09. 12:00
Ha lehetne kérni, egy hölgy ne "pöcsözzön" ! Evvel együtt 100%-ig igaza van! A szakma nem veszi észre azt a rombolást, amit a kóklerek művelnek! Sőt! Sztárolják őket! A kamasz gyereknek van éppen elég baja. /Akinek volt /van kamasz gyereke, tudja/. Az a pedagógus meg adja vissza a diplomáját, aki ennyire ért ehhez a korosztályhoz !
csíksomlyai
2011. október 09. 11:33
Ki ez a tik?
El Topo
2011. október 09. 11:28
Hát ez meg mi a rosseb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!