A ZP bezárása politikailag nem túl ügyes döntés

2011. szeptember 23. 09:34

Tisztában vagyok a hely népszerűségével, és azzal, hogy nem lakókörnyezetben van, hanem egy egyetemi kampusz közepén.

2011. szeptember 23. 09:34
Tarlós István
Tarlós István
Facebook

„Csak a rendelkezésemre álló információk alapján tudok véleményt formálni a Zöld Pardonról. Ezek alapján a Zöld Pardon nagyon szigorú szabályok szerint működik, ahová kiskorúak csak írott szülői engedéllyel mehetnek be. Tisztában vagyok a hely népszerűségével, és azzal, hogy nem lakókörnyezetben van, hanem egy egyetemi kampusz közepén.

Kifejezetten ezeknek a szempontoknak az ismeretében mondom azt, hogy amennyiben a helyzet ez, nem pedig más, akkor ennek a szórakozóhelynek, ami olyan népszerű a fiatalok körében, a bezárása politikailag nem túl ügyes döntés.”

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. szeptember 23. 11:55
Tarlós Pista bá most a jó zsaru. Micsoda kamu :) menjetek már a picsába. És az nem zavarja, hogy a XI. kerületben a legjobb helyeket bezáratják 10 után? Pedig milyen fasza sörözőkkel van teli a környék, és a ZP-be, Rióba kényszerítettek mindenkit. Tényleg kapja be, aki ezek után csak a ZP miatt sír. A többi nem fájt, mi? Nahát!
El Topo
2011. szeptember 23. 10:41
Attól tartok, Tarlós ingyen akar egy kis népszerűséget szerezni. A döntés megvolt, a ZP-nek vége, ő pedig megjegyzi, hogy nem volt valami ügyes dolog. Ez olyan, mintha én elismerném, hogy Spanyolországnak joga van Gibraltárhoz, ők meg cserébe nem vitatják, hogy enyém a Dunántúl. Ahogy nagyanyám mindig mondta: pofázni a legkönnyebb, mert azt fekve is lehet.
egysegelem
2011. szeptember 23. 10:17
A sopredek onkormanyzati Fidesz lobby meg fogja bukatni Tarlost a ciklus vege elott meg.
marko11
2011. szeptember 23. 10:15
A ZP bezárásával sikerült néhány tízezer fiatal (normális, jó ízlésű fiatal) szavazatát elveszíteni! A kerület a kormány ellen!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!