Megcáfoljuk Frei Tamást

2011. szeptember 02. 13:13

Ami pedig az egymillió munkahely létrehozását illeti, az a pár év pontosan tíz volt.

2011. szeptember 02. 13:13
Bolgár György
Bolgár György
168 Óra

„Azt állítja Frei Tamás (a Metropol című lapban az Orbán-kormány nem ortodox megoldásainak példáit keresve Nyugaton), hogy az egyik republikánus elnökjelölt, Rick Perry texasi kormányzó egymillió munkahelyet teremtett pár év alatt, eltörölve a jövedelemadót. Aztán ugyancsak ő például nem tiltással küzd az abortusz ellen, hanem törvényileg kötelezi a terhességmegszakítást választókat, hogy az abortuszműtét előtt 24 órán keresztül hallgassák az embrió hangjait.(...)

Ezzel szemben tény az, hogy ilyen abszurd feltételeket még a texasi törvény sem támaszt, csupán annyit ír elő, hogy 24 órával a műtét előtt az anyának mutassák meg az ultrahangképeket, vagy játsszák le neki a magzat szívhangjait. Ha pedig ezt elutasítja, akkor orvosának a kötelessége, hogy elmondja neki, mit láthatna a felvételeken. Ami pedig az egymillió munkahely létrehozását illeti, az a pár év pontosan tíz volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Omega2010
2011. szeptember 03. 08:22
Juszt: Hazugság Frei bérgyilkosriportja BLIKK|2001. 05. Nem csitultak a kedélyek Frei Tamás műsora körül, melyben megszólaltatta azt az orosz bérgyilkost, aki egymillió dollárért vállalná el Orbán Viktor meggyilkolását. Pénteken Juszt László Moszkvába utazott, hogy hétfőn adásba kerülő riportjában bebizonyítsa: hazugság volt az orosz bérgyilkossal készült interjú. http://www.origo.hu/itthon/20010513juszt.html
Omega2010
2011. szeptember 03. 08:12
Ez a frei gyerek teljesen hiteltelen lett, mióta meg csinálta azt az áll riportot az orosz áll bérgyilkossal. Évekre elbujdokolt utána és könyörgött Jusztnak, hogy ne adja le a riportot a lebuktatásáról. Úgy látom, most visszajött és megint hazudozik orbán módra.
Atisz
2011. szeptember 03. 06:51
Gyuri bácsi, megint nem a lényegre figyel. Frei néha szokott nagyokat mondani és pontatlanul fogalmazni, de ez benne van a pakliban. A 168 órás "ezzel szemben..." rovata az indulása óta dögunalom, mivel többnyire nem tényekkel, hanem szófordulatokkal keveredik vitába. Amikor pedig mégis érvelni próbál, akkor sokszor kényszerül csúsztatásokba. Maradjon inkább a Népszava agitprop "vélemény" osztályán (na és természetesen a Megbeszéljükben) az az Önnek való.
marós
2011. szeptember 03. 05:25
Ez a büdös patkány idegbajt kap, ha valaki felhívja a figyelmet arra, hogy rajta, és a törpe kissebbségen kivül létezik egy másik világ is, amelyik a kisemberek érdekeit akarja megvalósítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!