Kínos...

2011. február 16. 18:30

A szalámival együtt lényegében tőlünk is elloptak valamit. Az igazat, a Bakácstól független igazságunkat.

2011. február 16. 18:30

„Valahogy úgy képzeltem, Bakács inkább azt akarta megtudni, hogy sajtószabadság-harcos Kossuth téri föllépése után miként támadják majd a jobboldali lapok. Azok, amelyek mostanában amúgy is szorgalmasan futtatják a centrális politikai erőtérből kiadott kötelező parancsprogramokat: leleplezünk, megalázunk, elszámolunk, leszámolunk. Mehetsz te is sírva panaszkodni az Európai Uniónak meg a világlapoknak – legyél indoklás nélkül kirúgott köztisztviselő, megzsarolt magán-nyugdíjpénztári tag, vérig sértett kórházvezető, a médiatörvény ellen tiltakozó lapszerkesztő, legyél a visszamenőleges jogalkotás kárvallottja, lehazugozott rendőr, letyúktolvajozott cigány vagy lezsidózott filozófus, teljesen mindegy.

Az sem lehetetlen – gondoltam tovább a lehetséges variációkat –, hogy Bakácsot az érdekelte, megértő és toleráns lesz-e majd a vele barátságban lévő »kormánytávoli«  kritikus sajtó: megvédi-e, mint a mi kutyánk kölykét, vagy fintorogva kiteszi a balliberális ajtó elé, mint odapiszkító macskát szokás. Tanulságos lenne, ha például a 168 Óra most azt írná, hogy a fölényeskedéstől, a nyegleségtől, a proli tempójú liberális lazaságtól, a megaegótól, a pódiummajomkodástól az ember nem éhes lesz, hanem gátlástalan.

Én valahogy úgy képzeltem, ha valóban ezt írná a 168 Óra, akkor Bakács egyszer csak diadalittasan előállna egy közjegyzőnél előre elhelyezett dokumentummal, amely igazolná, hogy az »ellopott«  szalámit természetesen előre kifizette, a hír hamis, csakúgy, mint az ő látszatbeismerése és kitalált meséje saját mellőzöttségéről és éhezéséről. Úgy képzeltem, hogy Bakács foghegyről azt kérdezné tőlünk: ha ilyen rossz véleménnyel vagytok rólam, vaze, akkor ezt miért most, miért nem előbb nyögtétek nyilvánosságra?! Mi pedig megszégyenülve, égő fülekkel, lesütött szemmel dünnyögünk majd: igaz, csakugyan előbb kellett volna...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tyrker
2011. február 17. 12:20
Állítólag a budakeszi Tescót átminősítették bakácsáruházzá...
sky.net
2011. február 17. 12:19
a moszkvai 7 milliárdos buli ..szalámiban az (1000ft/m szalámiáron) 7000 km szalámi .. az persze nem gond.. a bakács 25 cm szalámija az a mérték ...mert gondosan kell ám a közvéleményt kalibrányi
asimov
2011. február 17. 09:11
Idézve a mestert: Én valahogy úgy képzelem,nem kéne ilyen baromságokat írogatni! Mindenkinek jobb lenne!
wartog
2011. február 17. 06:56
Nagyon rossz ez, hogy egy zsidó megint arra hivatkozik, hogy lezsidóztak egy filozófust.Szerecsenmosdatás.450 millió forint ki lett fizetve filozófiai munkákra, amik végül semmilyen jelentőséggel nem bírtak.Legalábbis amire meghirdették.És itt ez a lényeg.Hogy miért pont zsidókkal fordult ez elő?Na? Ki tudja? Kezet föl! Tehát még ilyen alattomosan se keverjük a dolgokat!A Bakács csontot újrarágni?!Piti.Turkálni kell a gatyóban, hátha akad érdekesebb is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!