Jegyzetírók seggnyalása

2010. szeptember 27. 13:27

Az a helyzet, hogy az udvarunkon közös a kút, és ha agyonsózzuk a vizet, abba mindannyian bele fogunk dögleni.

2010. szeptember 27. 13:27

 

„A kizárólag független politikai véleményezés nemcsak nálunk, bárhol a világban nyilvánvalóan lehetetlen, így nem találom undorítónak az ellenzékben elkövetett, megfontolás nélküli töktépkedést sem. Ellenben nagyon gusztustalannak tartom az elkötelezett jegyzetírók nyalakodását áhított kormányuk tagjainak fenekében. És kritikátlan hozzáállásukat azokhoz az intézkedésekhez, megszólalásokhoz, amelyekről egészen biztosan lehet tudni, hogy szemenszedett hülyeségek.(...)

Tény, hogy az elmúlt nyolc évben az Orbánéktól átvett 53 százalékos adósságállományt 80 százalékosra tornázták fel a szocialisták, és sok más bűnt is elkövettek ellenünk. Hosszúak voltak ezek az évek. Nagyon reménykedem a változásban. De nem abban, hogy a győztes sóval szóratja be a földet. Mert az a helyzet, hogy az udvarunkon közös a kút, és ha agyonsózzuk a vizet, abba mindannyian bele fogunk dögleni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hapci
2010. szeptember 27. 22:34
A nagy író előtte már nyilván bele is hugyozott a medencébe, via fürdőgatyó. Az orrfújás után meg szarni készült, de még előtte masszív antiszemita incidens áldozata lett.
fülesszamár
2010. szeptember 27. 16:27
Tö-ké-le-te-sen i-ga-za van!!
balbako_
2010. szeptember 27. 15:04
A teljes cikk elolvasása után azt is mondhatnánk igaza van. Megjegyzem: a magyar belpolitikai életben ilyen még nem volt, a baloldali megmondók elgondolkodhatnának azon, hogy náluk ilyen ember nem akadt!
doncamillo
2010. szeptember 27. 14:47
A győztesek inkább megmenteni akarják a földet, nem besózni!!!Mert ha a szoclibeken múlott volna, még besózni sem lenne mit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!