Égés

2010. szeptember 11. 16:05

A terror elleni háborút ballib lapok szívesen rakják idézőjelbe, mintha nem civilizációnk túlélőharcáról, hanem egy Bush elnök által indított amerikai magánprojektről lenne szó.

2010. szeptember 11. 16:05

„Aki Koránt akar égetni, és ezzel amerikai katonák ezreinek életét veszélyezteti Irakban és Afganisztánban, az valószínűleg tényleg nem normális – de azért azt se felejtsük el, hogy a szeptember 11. óta eltelt időszak több, mint 16 ezer (!) gyilkos terrorista merényletét nem katolikus papok, ortodox rabbik vagy zen-buddhista szerzetesek követték el, hanem a »béke vallásának" halálkultuszban utazó követői.(...)

Igen, együtt kell élnünk »a mohamedánokkal«, de nem valamiféle »egyenlőség« jegyében - hiszen a szabadságra épülő, az egyén méltóságát védő kultúra sosem lehet egyenlő az annak tagadását hirdető világgal -, hanem azért, mert többségük békés ember, és ha valóban integrálódni akarnak a szabad világba, akkor mindenképpen segíteni kell őket.

A muszlimoknak csupán annyi lenne a feladatuk, hogy legalább egy olyan cikket közzétegyenek, amelyben szerepel az a mondat, hogy »együtt kell élnünk a keresztényekkel és a zsidókkal, akiket a mi imámjaink, diktátoraink naponta megaláznak s összekevernek a Sátánnal.« ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. szeptember 12. 16:56
Voltak kiváltó okok is. Bennem az merült fel: ha nem akarna az USA a világ csendőre szerepében tetszelegni, akkor nem valószínű, hogy ennyi terror cselekmény történt volna. Ha Irakban, Afganisztánban és máshol, nem ők akarnák megmondani, hogyan éljenek , s kivonnák a katonáikat, nem borzolná a mohamedánok kedélyét. Vannak ok-okozati összefüggések kedves SL! S csak az okozatot említeni, felér egy nagy hazugsággal.
hartnesz
2010. szeptember 12. 12:49
hülyeség!
várúr
2010. szeptember 12. 12:35
New York, Ground Zero: közel 3000 áldozat mindenféle nemzetből, köztük arabok is. Azóta 16.000 terrorakció. Ezek a tények. Meg a hamarosan megkövezendő asszony Iránban. Kézlevágás és lefejezés Szaúd-Arábiában. Több száz üzlet kifosztása, több ezer autó felgyújtása Franciaországban egy fiatalkorú arab betörő véletlen halála miatt (bemenekült egy trafóházba, agyoncsapta az áram). 100 méteres mecset építési terve egy alpesi osztrák kisvárosban (háromszor magasabb lenne, mint a helyi katolikus templom). Csak egypár kiragadott példa, míg a szent liberalizmus megideologizált, hazug, felületesen történelmieskedő önfeladó rinyája tarol. Ha így megy tovább, belépek egy katkó kommandóba.
balbako_
2010. szeptember 12. 07:39
Csodálkozol a kokainistán nem érted? Gondolkodj el az okain is tán megérted! (Kosztolányi) Az arab terrorizmus nem önmagától való. A világ nagyhatalmai az olaj körüli sátán tagnóba, hol kedvezményezettként, hol áldozatként belesodorták az iszlám világot, miközben Izrael egy kétezer évvel korábbi területi igényét kierőszakolta(nálunk meg elmondják Trianon elavult!)és a világ vezető hatalma árnyékában bármit tehet az őslakosokkal, ugyanakkor a gyengébb iszlám államokra megkísérlik ráerőltetni az USA által modernnek tartott államot és persze mindezek alatt folyik az iszlám vér patakokban. Ugyan akkor eszementek "viccesnek találják" az szent könyvük, szentírásaik paródiáját a "felvilágosodás" szellemében. Mindezek együttesen termelik ki az egyedül sikeres ellenállási módot. Ezen is el kéne gondolkodni ám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!