Az igazság közepe

2010. augusztus 18. 11:40

Máris keresik a fogást Szalai Annamárián. No, nem azt a fogást, amit egy csinos asszonyon keres szívesen az ember.

2010. augusztus 18. 11:40

„Máris keresik a fogást Szalai Annamárián. No, félreértés ne essék, nem azt a fogást, amit egy csinos asszonyon keres szívesen az ember. Ez fojtó fogás.

Alig pár napja annak, hogy a fideszes politikusnő belehuppant az új média- és hírközlési hatóság székébe, máris szeretné lejáratni és megsemmisíteni a balliberális oldal. Nyilván nem lesz könnyű, hiszen Szalai Annamária mint szakpolitikus hosszú ideje foglalkozik már a magyarországi médiaviszonyok kérdésével, s az ORTT tagja volt. A minap mégis boldog hangú tudósítások jelentek meg egyes internetes portálokon arról, miként oktatta ki s tette helyre őt az MTI Zrt. elnöke, Vincze Mátyás, akit természetesen nem a polgári kormány javasolt a posztjára. Szalai Annamária egy vele készült interjúban ugyanis kifogásolta, hogy az állami tulajdonú MTI nem egységes, hanem eltérő árakon adja el ugyanazokat a szolgáltatásait a különböző médiumoknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. augusztus 18. 17:33
A bal-libsi uralomnak a médiában is véget kell vetni. Az adóforintok nem arra valók, hogy seggnyaló médiaterrorístákat hízlaljunk. A törpe kisebbség sokáig fog nyűszíteni, de a megszorításokat nekik is viselni kell, nincs pénz a hazudozásra, és többé nem is lesz.
szonja91
2010. augusztus 18. 15:39
Szalai Annamáriával semmi gond sincsen, egy jó szakember!
dusomoja
2010. augusztus 18. 13:32
Yshanának tökéletesen igaza van. Megjegyzem a többi posztolónak: a Magyar Hírlap meg a Magyar Nemzet legalább nem feltétlenül gondolja azt mindenről, amit a Fidesz, ellentétben az MSZP hivatalos lapjával, a Népszavával és mostanában a Népszabósággal. Sokkan emgdöbbennek, miért nem fújják mindig szolgálatkészen ugyanazut a nótát, mint a jobboldal vezérpártja. Szerintem meg ez nem baj, sőt, nem mintha mindig igazuk lenne, mármint az MH-MN-eseknek, de legalább nem kézivezéreltek, hanem belülről, mégha hülyeséget is írnak gyakran.
drienovác
2010. augusztus 18. 12:40
az mti hírek értékét az határozza meg, mennyit hajlandóak fizetni értük én egy vasat nem adnék értük, nyilvánvalóan manipuláltak, komoly ballib elfogultsággal szerkesztettek még a legegyszerűbb hírek is mint nemzeti hírszolgáltatónak, nem ez a dolguk, mint ahogy a ksh-nak se az volt, hogy manipulált adaatokat szolgáltasson - még külfödli elemzőknek is szemet szúrt, hogy nincsenek összhangban a makroszámok 2006-2007-ben, 2008-ban meg kiborult a bili...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!