Mi is ez az izraeli repülős sztori?

2010. március 24. 00:13

Ideküldtek két gépet, hogy csekkolják le, hogy tényleg a messiás-e az a meteor.

2010. március 24. 00:13
múltkor ide esett az a fényes izé, ami állítólag meteor. na most szerintem az izraeliek azt hitték, hogy a messiás lesz az, mert ugye a bibliában is ez van, és ideküldtek két gépet, hogy csekkolják le, hogy tényleg a messiás-e az. a rádiózavaró cucc meg azért kellett, hogy a pilisi szívcsakra kisugárzását el tudják hárítani, míg itt vannak, mert az állítólag úgy besugározza az ellenséges askenázi hullámokat kibocsájtó szerkezeteket, hogy azonnal lezuhannak.

mivel a hatóságok eltitkolták, hogy hova esett le a meteorit, ezért nem lehet tudni, hogy szlovákia, vagy magyarország. de lehetséges hogy inkább szlovákia lesz, mivel ott található Liptovsky Mikulás nevű település, azt pedig ugye nyilván nem véletlenül alakult úgy szimbolikusan az évek során, hogy a karácsonyi ünnepkörben mikulás közel van a megváltó érkezéséhez.

ezt állítólag a templomos lovagok rendezték el így, nem véletlen egyébként, hogy a magyar kormány a szíriai margat keresztes lovasgvárában található magyar régészeti feltárásokat kevés pénzzel támogatja, mert valószínűleg félnek, hogy a régészek a templomos lovagok titkára bukkanhatnak, ami bizonyítaná a fent említett szimbolikus naptár valódi okát, egyben megdöntené a jelenleg uralkodó habsburg-szbadkőműves-galíciai elméletet. (nyilván nem véletlen, hogy a habsburgok annak idején miért akarták galiciát is a birodalmukhoz csatolni)

egyébként ezeket az ősi magyar jeleket akarta kikutatni valójában eduardo rózsa flores is, ezért ment az andokba, ahol ugye a maják éltek, akaik valójában magyák, tehát magyarok voltak. nem véletlen, hogy eduardoékat különös kegyetlenséggel intézte el a kommunista bolíviai kormány, nehogy felszínre tudják hozni az ősi múlt gyökereit. terjesszétek az igaz szót kedves barátaim, közel az igazság pillanata!

Baráti üdvözlettel,

Dr. nyugalmazott vitéz dr. Macskássy-Kraxner Tivadar nyugalmazott orvos, Horthy Miklós szárnysegéde
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2010. március 24. 22:21
Kellemes lehet a pálmafás posztered alatt a hatemberes karcos lenyomásával viaskodni. Sikerül néha? Próbáld almaborral hígítani, az megy a poszterhez. Azért ha kiszellőztettél, csukd be az ablakot, még hűvösek az éjszakák. Még fú a szellő?
Kündü
2010. március 24. 19:53
Az melléfogás, hogy egy horthysta bárki "Szlovákia" nevű képződményt ÍGYEN nevezett volna valaha is. Hisz az életük felében, sőt Horthy korosztályát nézve 2/3-ában az NAGYONIS VÉRÁZTATTA EÖSSHY HUN FÖLD VOLT ÉS LESZ !
Kündü
2010. március 24. 19:50
II. Andorás kerálunk Erdély egyévi teljes aranyjövedelmét költötte arra a lovagvárra, amit a védői miatt az FRANCÚZ (ld. Trianon...) todomámosok magukénak tulajdonítanának, ha a szittya VÉRMAGYARI szilaj proto-türkségünk hirtelenharagvása AZTAT HAGYNÁ !!!
Kündü
2010. március 24. 19:46
Állítom, hogy én vagyok itt a legturánibb fajta leginy, de a humorérzék teljes hiányát látom az írásra adott szavazatok tükrében. Merthogy EZ HUMOR! S annak jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!