Jürgen Klopp: Miközben itt beszélgetünk, Szoboszlai kint fut a pályán, szakadó esőben

2024. február 09. 20:21

A Liverpool menedzsere szerint a magyar labdarúgó esetében az idővel harcolnak, és talán a Ligakupa-döntőre is felépülhet.

2024. február 09. 20:21
Liverpool's German manager Jurgen Klopp (L) congratulates Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai (R) at the end of the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. Liverpool and Arsenal equalised 1 - 1.
Paul ELLIS / AFP

Bár nem edzett a csapattal közösen, azért futóedzéseket végez Szoboszlai Dominik. Ez derült ki a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp pénteki sajtótájékoztatóján elmondottakból, amit a Nemzeti Sport szemlézett. A lap a menedzsert idézva azt írja, a magyar labdarúgónak ugyanaz a problémája, mint legutóbb, a Newcastle elleni mérkőzésen volt, de nem egyértelmű, hogy mennyire súlyos a combhajlító izmot érintő probléma. 

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar klasszis a Premier League idei nyitómérkőzésén, január 1-jén a Newcastle United elleni mérkőzésen szenvedett combhajlítóizom-sérülést, ami miatt pár mérkőzést ki kellett hagynia. A magyar klasszis január 28-án a Norwich elleni FA-kupa mérkőzésen visszatért és azonnal egy gólpasszt is jegyzett, majd a Chelsea elleni 4-1-es győzelemből is kivette a részét élete első fejesgóljával. Ekkor úgy tűnt, minden rendben, később azonban kiderült, hogy valószínűleg kiújult a sérülése. 

Miközben itt beszélgetünk, Szoboszlai Dominik kint fut a pályán a szakadó esőben. 

Nem áll készen a Burnley elleni mérkőzésre, ugyanaz a problémája, mint legutóbb, ami balszerencsés szituáció. Meglátjuk, mikor tud játszani, ilyenkor az idővel harcolunk, talán a Ligakupa-döntő előtt felépül, talán a döntőre, talán utána. Szerencsére számos remek középpályásunk van, és bármilyen összetételben képesek együtt játszani” – fogalmazott a pénteki sajtóeseményen Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Paul Ellis/AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2024. február 09. 22:06
Ez nagy baj.
Haramia
2024. február 09. 20:31
Minél gyorsabban felépülni, mert a szurkolók olyanok mint a gyerekek, kegyetlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!