Szoboszlaiék rekordot döntöttek, máris itt az újabb lépés a bajnoki aranyért

2024. április 04. 06:30

Szerda este az Arsenal és a Manchester City is nyert, de csütörtökön a sereghajtó legyőzésével újra az élre léphetnek a Vörösök.

2024. április 04. 06:30

Fotó: Oli Scarff/AFP

A Liverpool már a vasárnapi, Brighton elleni mérkőzés 2. percében hátrányba került hazai pályán, Luis Diaz azonban a szünet előtt egyenlített, Mohamed Salah pedig a győztes gólt is megszerezte – így fordítottak a Vörösök, a szezonban immár hetedszer, ami rekord a klub történetében!

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlaiék korábban hátrányból felállva győzték le a Bournemoutht, a Newcastle Unitedet, a Wolverhampton Wandererst, a Fulhamet, a Crystal Palace-t és a Luton Townt is.

A hét hátrányból megnyert mérkőzés a klub valaha volt legtöbbje a Premier League-ben,

ami jobb a 2008-09-ben, 2019-20-ban és 2020-21-ben elért hatnál. És hol van még a szezon vége?!

A Liverpoolra csütörtök este mindenesetre egy papíron könnyebbnek ígérkező találkozó vár, mégis dőreség ilyet állítani, mert Angliában nincs lefutott meccs, a sereghajtó Sheffield United ráadásul az életéért játszik. Ha nyernek, visszaállhatnak a tabella élére Szoboszlaiék, szerda este ugyanis az Arsenal és a Manchester City is behúzta hazai pályán a kötelező győzelmet. Előbbi a Lutont verte 2–0-ra, a címvédő az Aston Villát páholta el 4–1-re.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­g­­ö­s­­ ­l­á­­n­­­y­­o­­k­­­ ­v­­­á­­r­­n­a­k­ ­­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!