Klopp kiborult a pálya szélén – lüktető fejjel kérte számon a védőit a rangadón (VIDEÓ)

2024. április 08. 10:55

A német menedzser leordította játékosai fejét.

2024. április 08. 10:55

Fotó: Paul Ellis/AFP

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool Szoboszlai Dominikkal a kezdőcsapatban 2–2-es döntetlent játszott az ősi rivális Manchester United otthonában. A magyar középpályást a 66. percben cserélte le Jürgen Klopp, így megúszta a menedzser kirohanását, aki egy perccel később, Mainoo vezetést jelentő gólja után kikelt magából, és a korábban már többször „megcsodált”, lüktető fejjel kérte számon a védőit az oldalvonal mellett.

Ahogy megírtuk, a német szakember a lefújás után csalódottan, ám már sokkal higgadtabban értékelt. Mint mondta, sosem domináltak még ennyire a United ellen, mint az elmúlt két mérkőzésen, a győzelem mégsem jött össze.

Ezt is ajánljuk a témában

„Hiába voltunk a mérkőzés nagy részében dominánsak, ez még nem jelenti azt, hogy automatikusan mi nyerjük meg a meccset. Ez a 2–2 nyilván nem a legjobb eredmény számunkra, nem is járok a fellegekben, de nem is vagyok teljesen elégedetlen”

– jelentette ki Klopp.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt pedig egy korábbi kifakadása, amely a meccs 36. percében történt.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­ ­­l­á­­­n­y­o­k­ ­­­v­á­­r­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
No comment no cry
2024. április 08. 11:40
Már másodszor csinálja meg egy komoly ellenfél ellen, hogy lehozza Szoboszlait, ami után az ellen egyenlít. Nemrég a ManCity, most a ManUnited. Ordibáljon saját magával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!