A Liverpool megerősítette: megvan Szoboszlai visszatérésének az időpontja!

2024. január 23. 13:21

Már a küszöbön az újabb pályára lépés.

2024. január 23. 13:21
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai unsuccessfully appeals for a penalty during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on December 17, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Szoboszlai Dominik még január elsején szenvedett combsérülést a Newcastle United ellen 4–2-re megnyert Premier League-mérkőzésen, de már a visszatérés küszöbén áll. A 23 éves magyar középpályás a Fulham elleni szerda esti Ligakupa-meccsen még nem, vasárnap a Norwich ellen viszont már pályára léphet az FA-kupában – jelent meg a klub honlapján.

„Dom tegnap már edzett, jól érezte magát, pluszmunkát végzett a sporttudományi csapattal.

Készen áll, de a holnap még túl korán lenne neki, így inkább a hétvégi visszatérésére készülünk, ha addig nem történik semmi baj”

– jelentette Pepijn Lijnders, Jürgen Klopp egyik másodedzője.

Fotó: Paul Ellis/AFP

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!