Szoboszlai Dominik az Eb-győztesnek járó trófeáról: Elfér ez a nappaliban?

2023. december 02. 21:39

Marco Rossi azonnal reagált az Európa-bajnokság csoportkörének sorsolását követően.

2023. december 02. 21:39
Hamburg, 2023. december 2.
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a kupa mellett a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportsorsolásán a hamburgi Elbphilharmonie épületében 2023. december 2-án.
MTI/Koszticsák Szilárd

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen követte a 2024-es Európa-bajnokság csoportkörének sorsolását. Csapata a házigazda németekkel, a skótokkal és svájciakkal került egy négyesbe. Az M4 Sportnak nyilatkozó Rossi szerint vannak ennél erősebb csoportok is, de a továbbjutás számukra csak álom, nem cél – írja az M4 Sport

Természetesen szeretnénk valami különlegessel megajándékozni a szurkolóinkat, mert ők is különlegesek”

– tette hozzá.

Egy új fotó jelent meg Marco Rossiról, amin az Eb-győztesnek járó trófea mellett áll. Az M4 Sport közösségi oldalának szerkesztői arra kérték a követőket, hogy adjanak címet a képnek, és Szoboszlai Dominik azonnal reagált is a felhívásra. „Elfér ez a nappaliba?” – írta a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a képhez.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paenumbra
2023. december 04. 12:04
Nappaliban* Bocs, muszáj volt.
zsocc44
2023. december 03. 11:03
Szerénység, ez az a tulajdonság, amit a legjobban szeretek a magyar fodbalistákban. Szoboszlai nehogy a szokásos, magyar “szupersztár” sztori legyen, valamelyik balkáni harmadosztályú csapat csere padján. Kijutott a magyar csapat. Semmi több, egyenlőre… majd a legjobb 4 között lehet ilyen poénokat elsütni.
Sztrovacsek
2023. december 03. 08:12
Kicsit nagy az arc.
Búvár Kund
2023. december 03. 07:34
Sebaj Szobo, ha nem, Építetsz vagy veszel egy nagyobb házat! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!