Minden nem sikerülhet: úgy tűnik, Szoboszlainak ehhez az elit társasághoz még fejlődnie kell

2023. december 30. 17:10

Az év végére összeállították a Premier League álomcsapatát.

2023. december 30. 17:10

A statisztikákkal foglalkozó Opta elkészítette az angol labdarúgó-élvonal (Premier League) álomcsapatát. Az oldal a lista összeállítását azzal indokolta, hogy 2023–2024-es szezon már lassan feléhez közeledik. A szombaton bemutatott „csapatba” azonban

nem került be a magyar válogatott és a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik.

Az Opta elemezte a játékosok teljesítményét, majd összeállította a szezon első felének legjobb kezdő tizenegyét.

Az álomcsapat így néz ki:

Alisson Becker (Liverpool) – Kyle Walker (Manchester City), Marc Guéhi (Crystal Palace), Virgil van Dijk (Liverpool), Olekszandr Zincsenko (Arsenal) – Rodri (Manchester City), Declan Rice (Arsenal) – Jarrod Bowen (West Ham), Martin Ödegaard (Arsenal), Bernardo Silva (Manchester City) – Szon Hung Min (Tottenham)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PAUL ELLIS / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solyomtomi-2
2024. január 07. 12:10
Tiszta gáz, hogy ilyen szaros Bernardo Silvák is megelőzik. Ha Rossi ezek után is behívja a válogatottba, onnantól Romániának fogok szurkolni.
lájkbajnok
2023. december 30. 20:36
Továbbra sincs magyar topjátékos.
akkor ki
2023. december 30. 19:40
A Pool középpályáról senki nem került be. Ez pozitív ha ebből az aspektusból nézzük. Még egy éve sincs, hogy PL ben játszik, 23 éves, nem lepődtem meg! Lesz ez még jobb is! Hajrá Dominik!
manitowoc
2023. december 30. 18:29
Ez az Opta teljesen komolytalan. Kihagyta a mi Szoboszlainkat, akiről még a mindig tárgyilagos Mandiner is megírta, hogy VILÁGSZTÁR.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!