A Fradi gólszerzője szerint bárkit megverhetünk az egyenes kieséses szakaszban

2023. december 15. 08:01

Zachariassen bizakodó a sorsolás előtt, pedig kőkemény csapatok várnak a zöld-fehérekre.

2023. december 15. 08:01

A Ferencváros továbbjutott az Európa-konferencialiga csoportjából, hétfőn pedig az is kiderül, ki lesz az ellenfél a playoffkörben – Kristoffer Zachariassen szerint bárki jöhet, mindenki ellen van esélyük nyerni, írja a Nemzeti Sport. 

„Nem is tudom még, hogy kik lehetnek az ellenfeleink, de bárkit is kapunk a hétfői sorsoláson, biztos jó párharc lesz. 

Erős csapatunk van, bárkit képesek vagyunk megverni.

 Készen állunk a feladatra” – mondta Kristoffer Zachariassen a Fiorentina elleni döntetlen után, amikor még nem volt ismert, hogy mely csapatokat kaphatja a Ferencváros az Ekl playoff körében.

De most már tudjuk! A nyolc csoportmásodik – köztük a Ferencváros – az Európa-ligából érkező nyolc csoportharmadik ellen küzd majd a nyolcaddöntőért. A Fradi lehetséges ellenfelei:  

Olympiakosz (görög), Ajax (holland), Betis (spanyol), Sturm Graz (osztrák), Royale Union SG (belga), Maccabi Haifa (izraeli), Servette (svájci), Molde (norvég).

Ezt is ajánljuk a témában

Íme, a videó, amelyből kiderül, milyen volt a hangulat az öltözőben a továbbjutás után, illetve mit mondott a mérkőzés előtt Dejan Sztankovics a csapatnak.:

Nyitókép: Képernyőmentés

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. december 15. 08:06
Igy van! A kishitűséget hagyjuk meg a libcsiknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!