Szoboszlai egyszerűen hihetetlen: a legjobb tizenegy között szerepel

2023. november 20. 20:26

Két mostani és egy korábbi csapattársa is feltűnik a nevek között: Mohamed Szaláh, Virgil Van Dijk, valamint Erling Haaland.

2023. november 20. 20:26

Mark Ogden, az ESPN szakértője megnevezte a Premier League idei szezonjának eddigi legjobb tizenegyét. 

Szenzációs hír, hogy köztük szerepel Szoboszlai Dominik a magyar válogatott csapatkapitánya, a Liverpool játékosa is.

Szoboszlai két mostani és egy korábbi csapattársa is a nevek között szerepel: Mohamed Szaláh, Virgil Van Dijk, valamint Erling Haaland. A tizenegybe szerepel még: Vicario, Van de ven, Silva, Rodri, Trippier, Neto, Udogie.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

 

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Átoperált Kiscsoportos
2023. november 21. 08:39
Kellenek a sikerek ... a gazdaságot becsődöltette a Cigányhorda, inflációnk az EU-s csúcs, az államadósságot a more gazdátok majd' meg3szorozta, a kórházi várólisták végeláthatatlanok, a vasút már a csigát is irigyli, a lakosságot kormányszinten kínaiakkal mérgeztetik. Esetleg jöhetne a 6:3 is meg a "Mert ez az éjszaka soha nem érhet véget" hátha ezekről is le lehetne húzni még pár bőrt.
bunko-jobbos
2023. november 21. 08:20
"Mark Ogden, az ESPN szakértője megnevezte" És ez most ki a faszom? tudjuk, hogy Szoboszlai király, de nem azért, mert ez a fasz megnevezi.
Interista
2023. november 21. 07:39
Szoboszlai Dominik személyében ismét van egy a világ élmezőnyéhez focistánk . Détári Lajos óta az első . Ugyan voltak jó játékosaink az ínséges időkben is ( Király , Dárdai , Lisztes, Dzsudzsák ),de erre a szintre senki. Orbán Willi a magyar válogatott másik nagy spílere . Látszik a kapott gólok számán is . Vele 1gólt szedett be a csapat , az is öngól.
Jajdejónekünk
2023. november 21. 06:24
"Szoboszlai egyszerűen hihetetlen: a legjobb tizenegy között szerepel" Igen, mivel a legjobb 11 a Magyar csapat. De ott többen vannak, csak nem mind játszik egyszerre a pályán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!