Hoppá: elképzelhető, hogy játék nélkül jutunk ki az Eb-re, mégpedig három ponttal!

2023. november 12. 11:26

Döbbenetes sajtóhír látott napvilágot a bolgár-magyar körüli szappanopera kapcsán.

2023. november 12. 11:26
DIBUSZ Dénes; MILOS, Kerkez; NAGY Ádám; FIOLA Attila; NEGO Loic; SZALAI Attila; SALLAI Roland; LANG Ádám; VARGA Barnabás; GAZDAG Dániel; SZOBOSZLAI Dominik

Akár az is előfordulhat, hogy játék nélkül jutunk ki az Eb-re – adta hírül az M4 Sport, ugyanis az a hihetetlen helyzet állt elő, hogy gyakorlatilag nincsen hol megrendezni a Bulgária-Magyarország meccset.

A Bolgár Labdarúgó Szövetség (BFS) a sportal.bg-nek úgy nyilatkozott, hogy a Magyarország elleni Eb-selejtezőt nem lehet új helyre költöztetni. Mint ismeretes, az eredetileg Plovdivba kiírt meccset előbb Szófiába, majd a szurkolók várható botránya miatt újra Plovdivba helyezték át. 

Aztán kiderült, hogy a Hirszto Botev Stadion jelenlegi állapotában alkalmatlan a meccs megrendezésére.

A BFS pedig azt nyilatkozta, hogy már nem módosítható a helyszín, mivel akkor az UEFA törli a meccset, ami 3-0-ás magyar győzelemmel zárja le a vitát, Bulgáriát meg kizárják – így pedig a magyar csapat játék nélkül jutna ki az Európa-bajnokságra.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. november 12. 20:59
Tulajdonképpen ez igazságos lenne, a mocskos, zsaroló bolgárokkal szemben.
Kaldvi
2023. november 12. 16:21
hoppá
Palatin
2023. november 12. 16:04
A "Tomaso" nevü hiperaktiv kommentelö barátunk szerint Orbán orosz érdekeket képvisel azzal, hogy mi, - mint egyetlen lehetséges forrásból -, olajat és gázt vásárolunk tölük. Ennyire még az unió vezetése sem ostoba és bárgyú, mint fennt nevezett "barátunk", mert még ök is belátták, hogy enélkül Magyarország nemcsak megfagyna, éhenhalna, de talán meg be is krepálna. Ha Tommaso ilyen baromságokat ingyen mond, akkor hülyébb, élhetetlenebb mint Gyurcsány, akit ezért legalább a megbízói fizetik. Ha meg Tommaso pénzért lázit Magyarország ellen, akkor meg egy alávaló, szarházi áruló.
Akitlosz
2023. november 12. 15:41
Hoppá megint képzelődik. A nap "híre", hogy éppen miről fantáziál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!