Ádám Martin a foci Eb-ről: Sör, remélem, lesz kint, a mulatós zenét meg visszük

2023. november 20. 07:20

Eufória a csoportgyőzelem után.

2023. november 20. 07:20

Amint azt már mindenki tudja, a magyar labdarúgó-válogatott fölényesen megnyerte csoportját a szerbek és Montenegró előtt, így egyenes ágon kvalifikálta magát a németországi Eb-re. A Nemzeti Sport most arról ír, hogy Ádám Martin a Montenegró elleni, utolsó csoportmérkőzés előtt edzeni sem tudott a bokasérülése miatt, 

de azt mondta Marco Rossinak, 

ha leszakad a lába, akkor is játszani fog 

az utolsó Eb-selejtezőn. 

„Sör, remélem, lesz kint. A mulatós zenét azt visszük mindig, az most is szól. Szereti mindenki”

 – adta meg a választ Ádám Martin.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kovács Gergő

Mandiner

Idézőjel

Ez a csoportgyőzelem ahhoz hasonlít, amikor tetten érjük az igazságot. Mellesleg miénk Európában a leghosszabb veretlenségi sorozat, ez már futballtörténelem.

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2023. november 21. 06:48
Kedves "Erszényes medve" ( wombatmenhely) kommentelőnk! ! Élsportoló nem lehet átlagos. ( Ez amúgy nevében is benne van. )
romanes-eunt-domus
2023. november 20. 18:59
A mulatós zene jászása, hangfelvétele, sokszorosítása és birtoklása az emberiesség elleni bűncselekmények között tartandó számon.
Rodolfo
2023. november 20. 11:31
Én személy szerint úgy vagyok ezzel a mulatós zenével, hogy ha a környezetbe illik az a féle zene, akkor ráhagyom, azt a pár órát kibírom míg az szól. A nyolcvanas években épp akkor tört be a 3+2 és a Sógor-rock. Biztos megedződtem, na.
wombatmenhely
2023. november 20. 09:54
Íme az átlagos élsportoló szellemi színvonala.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!